ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aron Andersons nya avslöjande om relationen med Jasmine Takács: ”Mysigt”

03 nov, 2022 UPPDATERAD 03 nov, 2022
Aron Andersson och Jasmine Takacs
Aron Anderson och Jasmine Takács fann varandra under Let's dance. Nu kommer Aron med ett nytt avslöjande om relationen.
”Morgonmys med Jasmine”, skriver han på Instagram.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Aron Anderson, 34, och Jasmine Takács, 34, dansade tillsammans i det populära underhållningsprogrammet Let's dance 2022. Duon kom att bli goda vänner och fångade svenska folket med storm. Under säsongens gång var de nämligen riktiga tittarfavoriter då de gång på gång levererade fantastiska dansnummer.

Aron Andersons lycka efter återföreningen med Jasmine: ”Mysigt"

Det är inte bara i samband med Let's dance som Aron och Jasmine har umgåtts, duon fann varandra så pass att de fortsatte umgås även efter programmedverkan.

Nu hade dock inte Jasmine och Aron setts på ett dag men tidigare i veckan återförenades de. Det är nämligen dags för stenhård träning igen då de ska dansa i Nyhetsmorgon under fredagen och dessutom ska de dansa tillsammans i den nya showen Dance the night away. På Instagram visar Aron upp flertal filmklipp på att han och Jasmine umgås.

Annons

”Morgonmys med Jasmine Takács”, skriver Aron till ett videoklipp på Instagram story.

I klippet berättar Aron återigen att det är just mysigt att umgås med Jasmine.

– Det här är så mysigt, det känns som en throwback till Let's dance, säger Aron i klippet.

Aron och Jasmine har båda blivit singlar senaste månaderna

Aron avslöjade innan säsongspremiären av Let's dance att han hade blivit singel då han och ex-hustrun Anja Malmberg valt att gå skilda vägar efter åtta år tillsammans. Tidigare i höstas avslöjade även Aron att Jasmine hade blivit singel efter att länge varit i en relation med pojkvännen Sourav.

Jasmine har själv berättat om uppbrottet, då förklarade hon att deras relation tog slut efter att hon och Aron hade varit i USA och uppträtt på en välgörenhetsgala.

Annons

Min pojkvän Sourav var med på resan och vi alla tre hade världens bästa tid i Aspen. Vi var runt på sightseeing, åkte gondol, paragliding och Sourav var världens bästa support under vårt uppträdande. Men sen efter att vi varit i LA ett tag tillsammans, så insåg vi att framtiden var oklar för vårt förhållande. Oklart vart jag är, var han är och vad målet för vår relation var”.

Arons egna ord om lyckan med Jasmine

När Hänt når Aron och Jasmine berättar de om den roliga återföreningen med varandra.

– Det ska bli kul att få dansa igen och kul att få hänga igen. Vi har ju inte setts sedan i augusti och åt pizza, säger Aron och fortsätter:

– Det här kommer bli så bra! Så fett kul att hänga.

– Se till att ni tittar för det här är en ny dans som ni aldrig har sett förut, inflikar Jasmine.

FOTO: TT

Annons