LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Aron Andersons glädjebesked efter hälsokampen: ”Jag är så taggad”

04 maj, 2023 
Nyligen berättade Aron Anderson att han slitit med sin hälsa.
Men nu möts vi av glädjande besked – han ska nämligen resa utomlands och kommentera ett lopp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Aron Anderson blev en stor favorit i Let's dance när han gjorde succé på dansgolvet tillsammans med dansaren Jasmine Takács. Äventyraren skrev historia som den första deltagaren i rullstol genom tiderna. Paret var från start stora favoriter hos tittarna och lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal.

Aron Anderson om tuffa kampen med hälsan

Men tiden efter Let's dance har varit tuff för Aron. Han har drabbats av skador och infektioner och behövt gå på antibiotika hela fyra gånger. Dessutom fick han en infektion så illa att han lades in på sjukhus då de misstänkte blodförgiftning.

Nyligen öppnade han upp om kampen med sin hälsa i P4 Extra och kunde komma med ett dystert besked.

– Jag har haft det kämpigt sista tiden. Min hälsa har svikit mig ganska ordentligt. När jag tittar på mina rädslor så är jag helt lugn med att hoppa fallskärm, eller vad man nu gör som många andra tycker är läskigt. Däremot så har jag mycket rädslor kring att bli sjuk eller att kroppen ska svika mig. Jag tror att det är så kopplat till att när jag var barn blev jag så sviken av min kropp, sa han då.

Aron Andersons glädjebesked – nya uppdraget

Vidare fortsatte Aron berätta att hans kropp äntligen börjar återhämta sig och såg framemot ett stundande äventyr.

Annons

– Det har varit en kämpig period, nu ska jag äntligen få komma iväg på ett äventyr.

Nu är det dags för Aron att bege sig ut på ännu ett äventyr. Han ska nämligen till München och kommentera ett lopp. Det är på Instagram som han kan bekräfta det glädjande beskedet.


”Jag är så taggad inför min resa till München idag där jag ska kommentera Wings for Life World Run! För er som inte vet så är det ett globalt lopp som syftar till att samla in pengar till forskningen kring ryggmärgsskador. Jag har själv kört loppet flera gånger, så det ska bli kul att få sitta på ”andra sidan” den här gången!”

Flera följare har kommenterat hyllningar och hejar på Aron.

Annons