Idol 2023 marknadsföring banner

Aron Andersons bebislycka – bilderna visar

29 okt, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Aron Anderson.
Aron Anderson blev hyllad när han dansade med Jamsmine Takács i Let's Dance 2022.
Nu visar profilen upp sin bebislycka på Instagram.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

När Aron Andersson, 34, deltog i Let's Dance tidigare i år skrev han in sig i historieböckerna. Han var nämligen den första rullstolsburna personen att ställa upp i tävlingen. Men han ställde inte bara upp, utan tog sig väldigt långt i tävlingen också. Aron slutade på en fjärde plats.

Han dansade ihop med Jasmine Takács och de byggde ett starkt band till varandra i programmet. Så pass att de till och med fortsatte som danspartners efter att ha åkt ut. De blev nämligen bjudna på att dansa på en välgörenhetsgala i USA ihop.

Stora lyckan – avslöjandet om Jasmine: ”Nu är hon faktiskt singel”

Resan blev också av, bara ett par månader efter slutet på Let's Dance åkte de båda till USA och delade bilder på sociala medier från härliga resan. Förutom att dansa ihop, gick de på vandringar och Aron hoppade fallskärm, mäktigt!

Annons

Både under programmets gång och under tiden de reste ihop, var Jasmine i ett förhållande. Men inte långt efter att de kom hem tog hennes relation slut. När Hänt träffade Aron berättade han om relationen till Jasmine.

– Ja, vi är jättebra kompisar. Just nu är hon i Dubai. Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne.

Men att Aron och Jasmine skulle kunna bli ett par, är inget att föreställde sig.

– Hon är jättehärlig och jag gillar henne jättemycket, men vi är bara vänner och tänker att det är bra så, säger Aron.

Aron Andersson visar upp bebislyckan

Innan Let's Dance, avslöjade Aron att han och ex-frun Anja Malmberg hade gått skilda vägar efter åtta år ihop. När Hänt träffade äventyraren under programmets gång förklarade han att han gärna träffar någon, men att han inte har bråttom att hitta kärleken igen.

Annons

– Det är väl klart man är det! Man vill väl träffa någon på sikt, men jag har ingen jättebrådska med det, förklarar Aron.

Men det verkar som att profilen har hittat en annan typ av kärlek. Han är nämligen gudfar, och på Instagram visar han nu när han håller sin gudson, Oscar, i famnen.

Aron Anderson.
Aron med gudsonen.
Aron Anderson
Här håller Aron gudsonen i famnen.

Vilka fina bilder Aron!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons