ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Aron Anderson bekräftar romansen – första orden om tjejen

05 apr, 2023 
Aron Anderson gjorde succé i Let's dance med danspartnern Jasmine Takács.
Under säsongen spekulerades det vilt kring deras relation, men båda har bekräftat att de bara är vänner.
Nu kan Aron komma med ett nytt glädjande besked – han har hittat kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Aron Anderson, gjorde fullständig succé tillsammans med danspartnern Jasmine Takács när han medverkade i Let's dance 2022 som den första deltagaren i rullstol genom tiderna. Paret var från start stora favoriter hos tittarna och lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal.

Under Let's dance var det mycket spekulationer om Aron och Jasmines relation var mer än vänskap – men båda två har bekräftat att de bara är vänner. Även efter programmet har det forna dansparet haft kontakt. När Hänt pratade med Aron tidigare i år var han påväg ner till Dubai för att hoppa fallskärm och hälsa på Jasmine där hon bor stora delar av året.

Aton berättade dessutom att han dejtar och mår jättebra.

– Nej men jag dejtar lite, det är väl inte så mycket mer än så. Det är roligt, jag mår jättebra. Men vi får se lite vad som händer.

Aron Anderson om skilsmässan – berättar om tuffa tiden

Precis innan säsongspremiären av Let's dance 2022 kunde Aron dela med sig av en dyster nyhet. Att han precis separerat från ex-hustrun Anja Malmberg efter åtta år tillsammans. Aron har tidigare berättat för Hänt om skilsmässan och hur tufft det gångna året har varit.

– Det som varit mindre bra är att jag separerade med exet som var tufft. Men jag tror att det känns rätt för oss båda, så det har varit tufft såklart, berättade Aron för Hänt och fortsatte:

Annons

– Det känns bra, jag trivs bra i min nya lägenhet och jag tycker att jag har ett härligt liv. Så det är bra. Men sedan är det klart att det är annorlunda. Det är annorlunda men jag mår bra.

Aron Anderson har hittat kärleken på nytt – berättar nya romansen

Kärlekslivet verkar gå som på räls för Aron och nu kan vi mötas av en glädjande nyhet – han har nämligen hittat kärleken på nytt. Det är när han gästar P4 Extra gästen som han berättar om den nya romansen.

– Jag träffar en tjej som jag gillar väldigt mycket. Det är jättekul, säger han.

Vem den lyckliga är oklart, men vi önskar de all lycka till!

Hänt har sökt Aron Anderson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons