Arga snickarens familjelycka: "Ska vara en magisk pappa”

Efter sju program så var det Anders Öfvergårds tur att lämna Let's Dance. Något han haft dåligt samvete för under programmets gång är att han inte hunnit umgås med sin familj – nu får han äntligen tid för dem.

 Anders Öfvergård, 49, snubblade på målsnöret då han fick lämna Let’s Dance precis innan kvartsfinalen. Trots att han var ledsen över att ha åkt ur programmet och över att han inte kommer få dansa något mer så är hans schema allt annat än tomt. Nu kommer han att fortsätta inspelningen av sitt tv-program “Fuskbyggarna”, samtidigt som han kommer att fortsätta bygga i andra projekt. Men framförallt så ska han återvända hem till det viktigaste av allt, sin familj:

–  Nu ska jag vara en magisk pappa, som jag inte har varit på ett tag, säger Anders till Hänt-TV.

Redan från dag ett så har Anders varit tydlig med sin familj om att Let’s Dance skulle ta mycket av hans tid. De har haft förståelse för det, vilket har underlättat för honom under programmets gång.

– De vet förutsättningarna, jag har förklarat dem glasklart. De vet exakt och där är de magiska. Cilla vet hur det är och hon ställer upp i vått och torrt, säger Anders och fortsätter:

– Tack vare dem har vi fått göra det här med glädje, de är fantastiska.

Anders Öfvergård med fru Cecilia Öfvergård.

Den lilla tid som Anders ändå tillbringat hemma har han inte kunnat umgås så mycket som han velat med sin familj.

– Ja det är ju klart att vi inte har träffats så mycket och när jag jag väl kommer hem så stretchar jag för att jag har så ont eller så sover jag, berättar han.

Och även fast hans familj stöttar honom till mer än 100 procent så kan han inte låta bli att få dåligt samvete gentemot dem.

– Det är ju självklart att jag har dålig samvete för att jag inte träffar dem, avslutar han.

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: Anders flydde TV4-studion – tittarna snuvades på kaoset

SE OCKSÅ: Känslosamma intervjun med Anders Öfvergård om vännens bortgång

Foto:

SENASTE NYTT!