Anders flydde TV4-studion – tittarna snuvades på kaoset

Anders flydde TV4-studion – tittarna snuvades på kaoset

Efter förra veckans dubbelsändning i Let's Dance så drabbades Anders Öfvergård av panik. Han fick total blackout och det slutade med att han ställde sig ensam bland containrar i flera timmar.

Efter att ha dansat för sin bortgångne vän förra veckan så var Anders Öfvergård, 49, helt urladdad. Hans huvud var tomt och all energi hade gått till att hylla hans bästa vän som lämnat honom alldeles för tidigt på grund av sjukdom i leukemi. Förra veckan var det dubbelsändning i Let’s Dance, så efter att ha dansat på torsdagen så hängde inte huvet med på fredagens kameraträning. När Anders kom ut på dansgolvet tappade han allt och drabbades av panik.

”Det var jättejobbigt och jag hade panik när vår träningstid var över”, skriver han på danspartnern Cecilia Ehrlings, 32,  blogg.

När de var klara med det som Anders refererar till som den ”katastrofala träningen” så hade Cecilia inte tid att träna med honom. Därför tog han på sig sina hörlurar och letade upp ett ställe där han kunde vara helt själv. Det slutade med att han hamnade bakom ett par containrar på kajen där han kunde dansa för sig själv.

”Det tog över två timmar innan jag vågade lita på mig själv igen”, skriver han.

Efter dansen så fick Anders ta emot en del kritik från Tony Irving, 50 , någonting som han inte alls uppskattade och sa därför i från. Han berättar att han har väldigt svårt för att ta kritik, framförallt när han tycker att han inte förtjänar den.

”Jag och Cissi brukar prata om att när vi dansar så ska vi gå in i gemensam bubbla. Jag gick in i min egen bubbla och där var jag tydligen själv, utan Cissi”.

På fredag utlovar Anders att han kommer visa upp en betydligt vildare och rivigare dans.

SE OCKSÅ

Se känslosamma intervjun med Anders Öfvergård om vännens bortgång

Se känslosamma intervjun med Anders Öfvergård om vännens bortgång
Slå på ljud
Se känslosamma intervjun med Anders Öfvergård om vännens bortgång
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Anders Öfvergård kunde inte gå: ”Min fru fick hjälpa mig”

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN