LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arantxa Álvares panik inför bröllopet – avslöjar det ingen fått veta

07 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Elin Jonasson
Till vänster: Skärmdump från Arantxa Àlvares instagram där hon och hennes make Johan står framme vid altaret, där Farah Abadi står som vigselförrättare. Till höger: Närbild på Arantxa.
Arantxa Álvares har nyligen gift sig med sin stora kärlek!
För Hänt berättar nu programledaren om den stora stressen inför bröllopet, och hur det kommer sig att Farah Abadi var vigselförrättare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys avslöjande om nya Idol-juryn: ”Kommer sakna.."Brand logo
Katia Mosallys avslöjande om nya Idol-juryn: ”Kommer sakna.."

Programledaren Arantxa Álvares, 32, blev först känd i Idol 2013 då hon tog sig till topp 20. Sedan dess har vi bland annat sett henne i Bäst i test och Masked Singer, och som programledare i Mix Megapol och för Big Brother.

Arantxa är sedan 11 år tillbaka tillsammans med kärleken Johan Bengtsson. Paret träffades via dejtingappen Tinder och på midsommarafton i år gifte de sig!

En vacker dag fylld med kärleken, familj och bästis som vigselförrättare. 21/6-2024- Literally den finaste dagen i mitt liv! **Obs** Nu har Johan officiellt gått från Tinderdejten till herr Álvarez Bengtsson” skrev Arantxa på sin Instagram.

Arantxa Àlvares ute i sist stund med bröllopet

När Hänts reporter träffar programledaren på Vi som älskar 90-talet-festivalen berättar hon om stressen inför bröllopet.

– Vi var så himla sent ute. Vi gjorde en hindersprövning för att bekräfta att vi inte är syskon, och det fick vi svar på precis innan. Sen kom min klänning två dagar innan bröllopet och min ring kom tre dagar innan.

Annons

Jag får puls!

– Nej men jag fick också puls! Sen höll jag också jätteintensivt på med en produktion precis då. Jag får inte avslöja vad det är men det kommer ni få se snart. Så det var stressen och pressen och bara: ”kan allt bara funka?”. Och jag fixade en fotograf några timmar innan bröllopet. Jag la upp på min story och frågade om det var någon som kunde.

Arantxa vigdes av bästa vännen Farah Abadi

Även vigselförrättaren bokades bara några veckor innan bröllopet – och det var ingen mindre än vännen och programledaren Farah Abadi, 36.

Arantxa berättar att Farah blev vigselförrättare bara några veckor innan deras bröllop, och att hon därför frågade om hon vill viga dem.

– Jag och Farah har känt varandra i typ 12 år, så längre än vad jag och Johan har känt varandra. Så det var så givet men också – det är midsommarafton, det är tidsbrist, vem ska annars ställa upp om inte ens bästa kompis?

Trots all stress inför bröllopet blev det ändå en väldigt lyckad dag med bästa vännen och den nyblivna maken.

– Det var magiskt, vi hade vädret på vår sida, vår familj var där, jag hade inte kunnat önska mig något bättre. Och Farah höll ett sånt otroligt tal. Farah jag älskar dig, du är min absolut bästa!

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons