ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Bagge tackar för sig – ärliga orden: ”Är nu ett minne blott”

23 dec, 2022 
André Färnsveden
Anders Bagge.
Anders Bagge har under tre säsonger underhållit lyssnare i Mix Megapol.
Men nu kommer ett ödesbesked om hans framtid i programmet.
– Nu är det faktiskt med ett lite tyngre hjärta som vi säger tack och hej, säger kollegan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om bråken med Anders Bagge: ”Mycket känslor”Brand logo
Johanna Lind Bagge om bråken med Anders Bagge: ”Mycket känslor”

Anders Bagge, 54, har en lång karriär inom både tv- och musikbranchen. Den senaste säsongen av Idol var nämligen 13:e gången som musikproducenten satt i den berömda juryn i programmet.

Med tanke på hans långa merit av jobb med stora artister är det kanske ingen chock att han valdes till jury från första början. Anders har nämligen jobbat med artister som Celine Dion och Madonna.

Men vid sidan av sina mest välkända yrken har faktiskt Anders även jobbat som radiopratare i Mix Megapol. I tre säsonger har han, tillsammans med kollegan Arantxa Alvarez, 31, bjudit in gäster och stått för underhållningen i radioprogrammet Maracas.

Annons

Anders Bagge och Arantxa Alvarez tackar för sig

Men nu verkar det som att programmet har kommit till ett slut. I ett inlägg på Mix Megapols Instagram berättar båda programledarna om det tråkiga beskedet.

Arantxa inleder:

– Ja nu är det faktiskt med ett lite tyngre hjärta som vi säger tack och hej för denna period, eller hur Bagge?, säger hon och tittar mot kollegan.

– Ja för denna period säger vi tack och hej, Maracas är nu ett minne blott, säger Anders.

– Oj, vad hårt det lät när du sa det så, säger Arantxa.

Vidare berättar duon att de har blivit bra vänner under sin tid tillsammans men att lyssnarna numera får följa dem på varsitt håll i deras respektive sociala medier. De avslutar videon med att önska lyssnarna en god jul och ett gott nytt år.

”Väldigt tråkigt”

När Hänt når Arantxa berättar hon om beslutet, hon förklarar att det är tråkigt att programmet har kommit till ett slut men gläds åt projekt som hon har på gång framöver.

Annons

Har en massa spännande i pipen nu inför 2023. Väldigt tråkigt såklart att Maracas läggs ner”, skriver Arantxa och fortsätter:

Men bra nyheter är ju att jag har en jättefin podcast (Arantxa: might delete never) på podplay, där jag samtalar om självbilden med olika kända människor + ger dom lite spa treatment + deep divear i själen

Så de som är ledsna över att inte få höra Arantxa i Maracas, kan tröstas i att hon fortsätter med en nytt program 2023!

Hänt har även sökt Anders Bagge för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons