C More svarar på om Martin Beck är med eller inte i nya Beck-filmerna

Det blev ett dramatiskt slut i den senaste Beck-filmen – Den förlorade sonen.
Överlever Martin Beck?
Kommer kriminalkommissarien vara med i de nya kommande Beck-filmerna?

Slå på ljud

Svensk kriminal är en genre som går hem hos många i vårt avlånga land. Och en av favoriterna för många genom åren har ju varit att följa kriminalkommissarien Martin Beck som löser mordgåta efter mordgåta i Beck-serien.

Under vintern har alla kriminalälskare fått möjlighet att avnjuta fyra nyinspelade Beck-filmer som visats på C More. Och ja, det blev ju såklart snabbt en succé.

Strax innan den fjärde filmen hade premiär på streamingtjänsten så bekräftade C More att de beställt ytterligare fyra nya Beck-filmer. Så Beck-fansen kommer få sig ännu ett gäng filmer att njuta av om si sådär ett år.

Men något som framgått i de senaste Beck-filmerna är att huvudkaraktären Martin Beck, som spelas av Peter Haber, är allvarligt sjuk. Och utan att spoila alltför mycket så slutar den sista filmen lite tvärt, och lämnar efter sig en del frågetecken.

FOTO: Pär Bäckstrand/TV4/C More

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför känner du igen Jonas Bane i Beck – Den förlorade sonen

Är Martin Beck med i nya Beck-filmerna?

En fråga som ställts av många är om Martin Beck ens kommer att vara med i de nya filmerna som ska spelas in och ha premiär vintern 2021/2022.

C More kommer nu med de glada nyheterna att alla Beck-fantaster kan pusta ut lite till. Martin Beck kommer att vara med i de nya filmerna.

– Det jag kan avslöja om nya säsongen är att nästan allt är som vanligt, men det blir en del privata förändringar för Martin Beck, han får ett nytt fokus skulle man kunna säga, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent för Beck på C More och TV4.

Vad kommer Beck-filmerna 43-46 handla om?

I Den förlorade sonen, som är den senaste Beck-filmen, fick tittarna ta del av ett dramatiskt slut och Martin Beck svävar mellan liv och död.

De nya filmerna som nu planeras och spelas i är en fortsättning från där tittarna lämnade Martin Becks sist. Var? På operationsbordet.

Tittarna kommer nu får se hur allt gått med Martin. Har han överlevt? Kommer han kunna fortsätta med arbetet som polischef?

Det får framtiden utvisa!

Den första filmen ur Beck-serien 43-46 beräknas ha premiär på C More under vintern 2021/2022.

LÄS OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Martin Wallström i nya Beck-filmerna

LÄS OCKSÅ: Peter L Abrahamsson – Beck-skådisen som dömdes för mord

FOTO: Pär Bäckstrand/TV4

SENASTE NYTT!