TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

5 saker du inte visste om Martin Wallström i nya Beck-filmerna

06 nov, 2020 
Martin Wallström i nya Beck-filmerna
Martin Wallström kliver in och gör succé som karaktären Josef i nya Beck-filmerna. Men vem är egentligen Martin och vem är hans fru Lisa?
Annons
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiärBrand logo
Då har de fyra nya Beck-filmerna premiär

Äntligen är det premiär för nya Beck-filmer! Det var ett tag sedan sist som kommissarien Martin Beck spelade in nya filmer. Senast var när karaktären Steinar Hovland tog över Gunvald Larssons plats som Becks högra hand. Det kan ha tagit ett tag för tittarna att vänja sig vid att Gunvald Larsson inte längre syntes i filmerna, men Steinar räddade dock upp det mesta.

I de nya filmerna har ännu en person fått en stor roll. Martin Wallström spelar rollen som Josef. Men hur får han plats i pusslet? Det återstår såklart att se för tittaren!

Frågan är, vem är egentligen Martin? Hänt svarar!

Hur gammal är Martin Wallström och var bor han?

Carl Martin Gunnar Wallström Milkéwitz föddes den 7 juli år 1983 och är idag 37 år gammal.

Han är från Uddevalla och har utbildat sig till skådespelare vid Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet. När då? 2004-2008.

Dock verkar inte västkusten gälla längre för Martin, då han och frun är skrivna i Stockholm.

Annons

Vad heter Martin Wallström på Instagram?

Martin är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han itsmartinwallstrom och har över 45 000 följare.

Martin Wallströms fru Lisa Linnertorp

Martin lever inte ensam utan är faktiskt gift. Han lever tillsammans med sin fru Lisa Johanna Linnertorp, 41, som även hon är skådespelerska.

Lisa är syster till skådespelarna Karl Linnertorp och Ida Linnertorp.

Lisa har tittarna kunnat se i filmer och även tv-serier som exempelvis Fjällbackamorden, Solsidan, Syrror, Vår tid är nu och Bron.

Lisa Linnertorp och Martin Wallström på röda mattan
Lisa Linnertorp och Martin Wallström.

Vad har Martin spelat för roller tidigare?

Trots att det inte är överdrivet länge som Martin sysslat med skådespeleriet har han lyckats få ihop en lång och stark meritlista. Han har medverkat i många svenska filmer och serier, bland annat Ego, Snacka cash – livet deluxe, Mr. Robot, Johan Falk och Wallander.

FOTO: Pär Bäckstrand/TV4, Janerik Henriksson/TT

Annons