LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anton Hagman svarar på förlovningsryktet med Wilma Holmqvist

02 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Anton Hagman och Wilma Holmqvist
Anton Hagman ska sjunga om flickvännen Wilma Holmqvist i Melodifestivalen 2019. Nu svarar artisten på förlovningsryktet som snabbt har spridit sig.
Annons

Anton Hagman, 20, kommer nästa år att tävla i Melodifestivalen för andra gången. Förra året tog han sig hela vägen till final och hamnade där på en tionde plats med låten Kiss you goodbye. Den här gången tävlar han med den egenskrivna låten Känner dig.

– Det är en svensk låt, mellantempo men uppåt, kanske lite jazzigt fast med inslag av hip hop och R&B, säger Anton när Hänt träffar honom på Melodifestivalens presskonferens.

Den här gången känns det bättre än förra gången, dels för att han numera vet vad han ger sig in i, men också för att han har fått vara med och skriva låten själv och därför kan relatera till den på ett helt annat sätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den handlar om en kärlek som är värd att hålla kvar vid, att man går igenom problem men att man vet att man ska vara med den personen så det är värt att kämpa, säger Anton.

Hans eget förhållande med influencern Wilma Holmqvist, 20, har gått upp och ner genom åren. Efter två år tillsammans gick paret i somras skilda vägar, men hittade snabbt tillbaka till varandra igen.

Annons

– Vi var 19 år och det blir stort tryck och då blir det svårt att hantera. Men nu har vi gått igenom det här, så nu är vi starkare än någonsin, har han tidigare sagt till Hänt.

När han nu sjunger låten framför miljontals tittare så är det just förhållandet med Wilma han sjunger om.

– Jag har bara haft en flickvän och hon är den enda jag varit kär i, så allt handlar om henne. Låten handlar om situationer vi själva har gått igenom, säger Anton.

Är Anton förlovad med Wilma?

För ett tag sedan la han upp en bild på sin Instagram med flickvännen där han beskrev sin kärlek till henne.

”Genom vått och torrt, nöd och lust, och allt där emellan så är det du och jag mot världen. Jag älskar dig.”

Han avslutade med en bild på en ring, vilket fick många av hans följare att tro att de hade förlovat sig. Det dementerar nu Anton.

– Nej, nej vi är inte förlovade, säger han.

Däremot är paret mer förälskade än någonsin och Wilma är väldigt glad att hennes pojkvän nu ska sjunga om deras kärlek i Melodifestivalen nästa år.

– Hon älskar låten och den betyder mycket för henne, säger Anton Hagman.

FOTO: IBL/Karin Törnblom

Annons