Elin Härkönens pojkvän Anthony Yigits första ord om förhållandet

Elin Härkönen har funnit kärleken på nytt i ingen mindre än Anthony Yigit. Nu väljer pojkvännen att kärlekshylla henne till skyarna.
”Jag är så tacksam för dig och det du har kommit att betyda för mig”, skriver han.

Träningsprofilen Elin Härkönen kunde vi se i programmet Elitstyrkans hemligheter som sändes på TV4. Förutom att under programmets gång utsätta sig för alla möjliga prövningar mötte hon sin stora kärlek.

Hon och deltagaren Anthony Yigit fann nämligen varandra och var till en början goda vänner, men det var inte förens tidigare i veckan som Elin avslöjade att de var ett kärlekspar – något Hänt var först att rapportera om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

HOPPSAN! Pernillas snuskiga pik till Christian – orden inför alla

Elin Härkönen om nya kärleken Anthony Yigit: ”Fantastiskt”

I en tidigare intervju med Hänt berättade Elin om sin stora lycka och glädje över pojkvännen.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen. Man hamnar ju gärna i de tankebanorna. Så det är klart att det varit läskigt att släppa in någon igen men det känns jättebra, berättade hon för Hänt.

Till en början var de vänner – men vänskapen växte sig allt starkare och gick över till en kärleksrelation.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, berättade Elin.

Anthony Yigits kärlekshyllning till Elin – efter kärleksavslöjandet

Anthony Yigit väljer nu att kärlekshylla sin Elin på ett väldigt fint sätt. Det är på en bild på de två tillsammans han beskriver hur mycket hon betyder för honom.

Till bilden skriver han: ”Jag är så tacksam för dig och det du har kommit att betyda för mig. Ibland träffar det så rätt.I mycket ont, stod vi där ensamma med endast varandra att vända oss till och vi började därifrån inse att "vi" betydde mer än vad vi först intalade oss eller förstod.”

Han fortsätter:

”Du kom att bli min vän, trygghet, lycka och värme.Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, men det kan bli väldigt bra ändå.Jag ser väldigt mycket fram emot det som blivit "vi" och att se det vi skapat tillsammans växa och bli något alldeles fantastiskt. Det tvekar jag inte på att det kommer bli, för DU är fantastisk”

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om relationen till Niklas Strömstedts barn

LÄS OCKSÅ: Mikaela Laurén om kampen med dottern – ärliga orden om första tiden

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT / Instagram

SENASTE NYTT!