LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annica Englunds nya kärleksbesked efter uppbrottet

02 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Annica Englund singel
Efter uppbrottet från Marcelo Peña har kärlekslivet gått upp och ned för Annica Englund. Nu avslöjar hon att hon är lyckligare än någonsin!
Annons

För drygt ett år sedan gjorde Big brother-paret Marcelo Peña och Annica Englund slut. De hade då deltagit i ytterligare en dokusåpa tillsammans, Temptation island, men valt att avbryta sin medverkan där. När paret kom hem gjorde de slut. Sedan dess har de båda dejtat flitig och parats ihop med andra. Marcelo är idag tillsammans med Nina Glimsell som han träffade under inspelningarna av Paradise hotel i vintras.

Annica har även hon berättat att hon har träffat kärleken, men hon ville inte visa upp honom utan valde att hålla det lågt. På sociala medier har man dock kunnat tyda att Annica är singel igen sedan ett tag tillbaka, något som bland annat hennes vän Ellen Bergström påpekade i en Instagramstory. Nu berättar Annica för Hänt att hon är mer singel än någonsin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag älskar singellivet, jag har ju alltid varit i ett förhållande så det här är första gången jag verkligen är singel på riktigt.

Annons

Annica och Marcelo var tillsammans i fem år innan de gjorde slut, och efter det träffade Annica ganska snabbt en ny. Trots att hon inte är van vid att vara singel så älskar hon det.

– Det finns ingen man behöver ta hänsyn till, du behöver inte tänka på någonting, du kan kliva upp och se ut som skit och ingen bryr sig och du behöver inte anpassa dig efter någon, säger hon.

Men ensam behöver hon inte vara. Hon säger att hon träffar flera olika killar just nu.

– Det är som med bilar, innan man köper en måste man ju testköra runt lite, säger Annica och skrattar.

Vi önskar Annica all lycka och glädje med sitt fantastiska singelliv!

FOTO: IBL, Instagram

Annons