Annica Englunds avslöjande – förlovad med hockeyproffset

Elias Lindholm och Annica Englund

Annica Englund väntar barn med hockeyspelaren Elias Lindholm.
Men lyckan slutar inte där.
Nu avslöjar hon att de även är förlovade.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Influencern Annica Englund om kampen att bli gravid
0:50

Efter reklamen: Influencern Annica Englund om kampen att bli gravid

(0:50)

Slå på ljud

Annica Englund blev känd när hon medverkade i Big Brother drygt 10 år sedan. Efter programmet hittade hon kärleken i Marcelo Peña men deras förhållande skulle nå ett vägsjäl. Idag är hon tillsammans med hockeyspelaren Elias Lindholm och paret väntar sitt första barn.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Annica Englund avslöjar könet på barnet

Nyligen fick de även reda på vilket kön barnet har – något Annica valde att dela med sig av till följarna på sin Instagram. Ett par månader in på det nya året kommer storken och det visar sig handla om en son.

Fjärde november fick vi reda på att vi är välsignade med en mini version av min favoritmänniska i hela världen. Jag är i sista trimestern och det är mindre än tre månader kvar till vi får träffa vår ängel”, skriver hon på Instagram.

Men lyckobeskeden för turturduvorna stannar inte där.

Annica Englund och Elias Lindholm är förlovade

Nej, det visar sig att kärleken bara fortsätter sprudla mellan paret. På Instagram avslöjar nu Annica att de även har förlovat sig. Hon delar en bild på de båda som skålar med två take-away kaffemuggar. På Elias mugg står det ”Mr”, alltså herr, och på Annicas står det ”Future Mrs”, vilket betyder framtida fru.

Men det är inte den enda detaljen man kan lägga märke till på bilden. Hennes ringfinger är nämligen dekorerat med just en ring!

I texten har hon skrivit ja på engelska, följt av ett utropstecken. Hon har även skrivit ett datum som tyder på att förlovningen skedde på självaste julafton.

FOTO: TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN