LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anne Lundberg köpte lyxhus – fick man och häst på köpet

09 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Anne Lundberg
Nu talar Anne Lundberg ut om sitt lyxiga art-deco hus i Italiens bergsbyar och hon avslöjar en svindlande detalj.
– Tidigare ägaren och hans häst ingår i avtalet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmetBrand logo
Antikrundan – 8 saker du inte visste om programmet

Att frontfiguren för Antikrundan Anne Lundberg, 57, har en förkärlek för historia och antikviteter kommer nog inte som en överraskning för någon. Historia var just det som fick Anne och hennes make Stefan Lindfors, att slå till på ett art-deco hus i Italien.

Ann Lundberg om avtalet: ”Får honom på köpet tills han dör”

Anne Lundberg gästade nyligen Carina Bergfeldt, och när hon öppnar upp om sitt unika husköp i Italien visar det sig att affären innehåller mer än bara antika väggar.

– Komplexiteten kring husköpet var att ägaren till huset bestämt ville bo kvar, och han hade häst som gick lös i trädgården. Så man får mannen på köpet tills han dör, och hästen, berättar Anne i programmet.

Anne och maken har redan påbörjat renoveringen av huset, och mannen får bor i gästhuset så att renoveringen av det stora huset kan fortgå, säger hon.

Ann Lundbergs kärlek till Italien

Då Anne har ledigt från inspelningar under sommarhalvåret har hon och maken har haft förmånen att kunna resa mycket. På senare år har Italien varit parets favoritdestination och det var därför de tillslut bestämde sig för att köpa ett hus just där.

– Jag och Stefan har rest mycket i Italien, det var därför vi valde att köpa ett hus där. Husen i södra Italien är väldigt billiga, det är ganska fattigt där så man kan köpa väldigt fina gamla hus till ett bra pris. Men människorna är supervarma och maten och vinet är jättegott. Det är ett fantastiskt land, berättade hon för Aftonbladet.

Huset är beläget i en bergsby mellan Rom och Neapel med drygt en timme till havet, en timme till Rom och en timme till Neapel.

FOTO: TT

Annons