LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

SVT-profilen Anne Lundbergs lycka med maken: ”Länge haft en längtan”

16 jul, 2022 
SVT-profilen Anne Lundberg lämnade storstadslivet för ett liv ute på landet, ett beslut hon inte ångrar en sekund.
Nu avslöjar hon nästa stora steg för henne och maken.
Annons
Sanna Nielsen om att ha sonen Gibson med på jobbet: "Familjeäventyr"Brand logo
Sanna Nielsen om att ha sonen Gibson med på jobbet: "Familjeäventyr"

Anne Lundberg, 56, syns ofta i tv-rutan. Hon är en av våra mest igenkända programledare från SVT där hon jobbat i många år.

Främst är hon känd från sina år i långköraren Antikrundan som hon programlett i över 20 års tid. Där reser de landet runt för att träffa människor som vill veta bakgrundshistorierna till sina antika grejer.

Dessutom blev hon utsedd till Årets kvinnliga programledare under Kristallen 2008, 2010 och 2011. Vilken merit!

Flytten från huvudstaden till landet

I en tidigare intervju med Leva och bo har Anne berättat hur hon bytte ut lägenheten i Stockholm mot det lantliga livet i Skåne där hon nu bor tillsammans med sin man Allan Lindfors.

Annons

Men i en ny intervju med Expressen avslöjar hon att paret också äger en lägenhet i Stockholm. Men som hon själv uttrycker det stormtrivs de nere i Skåne där de har nära till både hav och natur.

– Jag tycker det är jättemysigt att vara hemma, vi bor ju på landet och ganska nära havet i Skåne, så att jag trivs jättebra med att vara hemma, säger hon till Expressen.

Anne om drömmen som gått i uppfyllelse

Men Anne har länge haft en dröm om ytterligare ett hus – nämligen ett sommarhus i Frankrike eller Italien. Och nu har drömmen blivit sann, något hon berättade om när hon gjorde ett inhopp på P4:s Karlavagnen.

– Jag har länge haft en längtan till Italien, till människorna, språket, maten, landskapet och husen. Ja, så till den grad att jag nyligen med min man köpte ett alldeles eget hus där, säger Anne Lundberg.

Anne har dessutom berättat att hon börjat studera italienska.

– Jag började från noll, kunde inte ett ord, men jag tycker det är ett väldigt vackert språk och jag älskar människorna och tycker att det är ett väldigt vackert land.

Hon är sparsam på detaljer kring det nya husköpet men lade nyligen upp en bild på Instagram från den pågående semestern i Italien tillsammans med maken.

FOTO: Magnus Liam Karlsson/Instagram

Annons