AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skådespelerskan Anne Heches dödsorsak fastställd

08 dec, 2022 
AvJulia Riddertorp
Anne Heche.
Den amerikanska skådespelaren Anne Heche dog tidigare i somras efter en tragisk olycka. Nu är dödsorsaken för skådespelaren fastställd.
Annons
Så fick Andreas Wilson rollen som Erik Ponti i filmen OndskanBrand logo
Så fick Andreas Wilson rollen som Erik Ponti i filmen Ondskan

Anne Heche blev bara 53 år gammal och folket fick ta del av hennes skådespeleri under flera års tid. Efter att Heche råkade ut för en hemsk olycka lämnade hon jordelivet den 12 augusti tidigare i år.

Efter att skådespelerskan körde in i ett hus blev skadorna stora men det var inte på plats som Anne somnade in – utan en vecka senare. Nu har nya detaljer från obduktionsprotokollet publicerats och hennes dödsorsak är fastställd.

Hamnade i koma i en vecka efter olyckan

Anne var på väg hem efter en inspelning den femte augusti när hon körde in i sitt hus med sin Mini Cooper. När brandmännen anlände tog det 45 minuter för brandmännen att få ut Anne ur den brinnande bilen.

– Sett till de kraftiga brand- och rökförhållandena kunde du inte ens se in i fordonet eller ha möjlighet att komma åt det. Brandförhållandena som var gjorde det svårt för oss brandmän att ens se varandra, skriver Aftonbladet.

När hon fördes till sjukhuset var hon talbar men med kritiska skador. Snabbt därpå hamnade hon i koma.

Dödsorsaken fastställd för skådespelerskan – dokumentet avslöjar

Efter de allvarliga skadorna från bilkraschen förklarades Anne som hjärndöd den 12 augusti 2022. Enligt obduktionsprotokollet dog hon till följd av bränn- och rökskador, skriver NME.

Anne Heche hem där hon krockade med sin bil som är avspärrat.
Utanför Anne Heche hem i Los Angeles.

Vi minns henne från flera av hennes roller i Wag the dog, Sex dagar sju nätter, Donnie Brasco.

FOTO: GRHO / Tony Di Maio

Annons