LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Sahlene och Jimmy Wahlsteen skiljer sig – efter 25 år

31 aug, 2023 
Frida Eklöf
Jimmy Wahlsteen och Anna Sahlene
Mellostjärnan Anna ”Sahlene” Sahlin och maken Jimmy Wahlsteen går skilda vägar efter 25 år tillsammans, meddelar Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Sahlene om relationen till Alla vi barn i Bullerbyn: “Vi har ett band”Brand logo
Anna Sahlene om relationen till Alla vi barn i Bullerbyn: “Vi har ett band”

Mellostjärnan Anna ”Sahlene” Sahlin, 47, och Jimmy Wahlsteen, 48, separerar efter 25 år tillsammans, rapporterar Aftonbladet.

Det är i ett gemensamt sms som de meddelar att de går skilda vägar tio år efter giftermålet.

”Efter 25 livsdanande, helt ovärderliga och underbara år tillsammans har jag och Jimmy gått skilda vägar. Vi har delat vår livsresa från unga vuxna till att bli nu medelålders föräldrar till våra innerligt älskade barn. Vi har delat varandras resor, stöttat varandra, vuxit tillsammans i med- och motgång. Vi är så tacksamma för det liv vi har skapat gemensamt. Kärleken tar inte slut, utan transformeras och stöps om i en ny form. Vi har levt separerade ett tag nu och vi mår, faktiskt, bra. Våra barn mår tack och lov bra. Men naturligtvis innebär en separation efter så lång tid både sorg och förvirring. Vi kommer alltid att vara familj och vilja varandra det bästa. /Anna och Jimmy”., skriver Anna och Jimmy till Aftonbladet.

Annons

Till Hänt berättar artisten om känslorna att gå skilda vägar efter så många år.

”Jag mår ok tack. Vi tycker väldigt mycket om varandra och är väldigt goda vänner. Vi har varit separerade i ca 6 månader”, skriver Anna till Hänt.

Anna Sahlenes ärliga ord om kriserna med Jimmy

Anna och Jimmy träffades 1998, och drygt två år senare valde de att förlova sig. 2010 ringde bröllopsklockorna och de sa ja till varandra på sitt landställe på Gotland.

Tillsammans har Anna och Jimmy två barn, dottern Lily och sonen Orlando. Men precis som alla relationer har även Anna och Jimmys förhållande haft sina med- och motgångar under årets gång.

Tidigare har Anna var öppen om att relationen inte varit helt felfri.

– Vi har varit ihop i 13 år och det har varit både toppar och dalar, flera gånger har det känts som – ”nej, nu struntar vi i det här”. Men kriserna har gjort förhållandet starkare, sa Anna då till Mama.

Anna Sahlene om hur turnélivet påverkade relationen

Både Anna och Jimmy har under de senaste åren turnerat en hel del. I en intervju med Expressen från tidigare i år berättar Anna om utmaningarna med att turnera mycket.

Annons

– Det är inte så att man inte träffar andra människor som utmanar ens förhållande. Det är ju bara fakta liksom. Han träffar vackra kvinnor, jag vackra män. Klart det finns utmaningar i det där, men jag tycker nog att vi varit duktiga.

Anna berättade då att de hanterade det genom att ha högt i tak och en öppen dialog med varandra om allt som händer.

– Vi har högt i tak och pratar om nästan allt. Kan man inte unna varandra en flört tycker jag livet skulle vara rätt tråkigt, säger Anna till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, HÄNT

Annons