Anna Pankovas besvikelse efter Kristian Täljeblads förlovningsmiss: ”Varför?”

Anna Pankova och Kristian Täljeblad

Anna Pankovas hade en önskan om att pojkvännen Kristian Täljeblad skulle fira till henne under en konsert. Men trots hennes pikar slutade det inte riktigt som hon ville.

Tv-profilerna Kristian Täljeblad, 27, och Anna Pankova, 21, blev ett par efter att de träffats och fattat tycke för varandra i dokusåpan Paradise hotel 2017. Idag bor Kristian och Anna tillsammans i Stockholm, och till vardags driver de bland annat en Youtube-kanal med drygt 70 000 följare.

I deras senaste Youtube-video får vi bland annat följa med paret på Beyonces och Jay-Zs konsert i Friends arena. Annas största önskan är att Kristian ska gå ner på knä och fria under konserten. Hon har redan avslöjat att det är hennes önskan till honom, och därför pikar hon om det hela redan innan konserten satt igång.

– Har du med dig ringen?, pikar Anna.

Kristian svarar att hon ju har fått en Beyonce t-shirt, men att någon ring inte är med. Men Anna tror då att han bara säger så för att luras. Där emot är det inget som Kristian kläcker ur sig för att lura sin flickvän.

– Men älskling. Sluta nu. Mitt hjärta går sönder, säger Kristian.

– Om det är någon gång du ska fria så är det precis nu, svarar Anna.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Som Kristian redan hintat med så blir det inget frieri under konserten. När paret kommit hem senare på kvällen ifrågasätter Anna varför hon inte fick någon ring.

– Varför? Har du någonsin tänkt att du kanske skulle göra det?, säger Anna och fortsätter:

– Har du ens köpt en ring?

– Inte än men jag ska!, svarar Kristian då.

Men trots att Annas önskan inte gick i uppfyllelse har Kristian fortfarande krav på sig att ett frieri ska infinna sig snarast. Innan året är slut vill Anna ha en ring på sitt finger.

– När är sen? Du vet att du bara har fem månader på dig. Sen är 2018 över, och då är det försent, säger Anna.

– Jag älskar dig och jag ska fria till dig, avslutar Kristian.

LÄS OCKSÅ: Kristian Täljeblad och Anna Pankovas hårda kritik mot andra kändisar: ”Inte trevligt”

LÄS OCKSÅ: Därför är jeanskjolen sommargarderobens viktigaste plagg

FOTO: Ibl