Kristian Täljeblad och Anna Pankovas hårda kritik mot andra kändisar: ”Inte trevligt”

Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Kristian Täljeblad och Anna Pankova blev offentliga efter deltagandet i Paradise hotel. Men det är inte allt med kändisskapet som faller dem i smaken.

Paradise hotel-paret Kristian Täljeblad, 27, och Anna Pankova, 21, träffades när de båda var med i Paradise hotel förra året. Sedan dess har de hunnit flytta ihop i Kristians lägenhet i Stockholm och dessutom startat upp en gemensam Youtube-kanal. På kanalen har de tidigare berättat om hur de träffades och deras framtida bebis-planer.

Men i deras senaste klipp tar de upp ett helt annat ämne som upprör dem – ytligheterna i kändiskretsen. Videon är inspelad i Västerås, där paret har tagit en paus från livet i huvudstaden.

– Stockholm är väldigt ytligt och de festerna och branschen vi är i är så jävla ytlig. Det är så avslappnat här (i Västerås reds. anm). Ingen kommer fram till en och är ens bästa vän på låtsas fast man inte vet ens namnet på varandra, säger Anna.

– Nä, här tycker de att man är skit redan innan, säger Kristian.

– Ja, och det är så skönt för då vet man det, svarar Anna.

Kristian fortsätter med att förtydliga att han och Anna inte menar att det inte är kul att träffa människor, men att han tycker att man måste skilja på att träffa människor ytligt och att kalla folk sin kompis.

– Jag tror att många som är lite halvkända eller offentliga refererar till väldigt många människor i sin närhet som kompis och vän. Och jag fattar inte riktigt det där, jag blir väldigt förvirrad. Jag tror att många säger det bara för att verka väldigt populära själva, säger Kristian.

Han menar att det ibland kan kännas jobbigt att behöva umgås med människor som han egentligen inte skulle kategorisera som vänner, bara för att de jobbar inom samma bransch och tillhör kändiskretsen.

– Jag tror att många människor är så här i den här branschen. Man vill hela tiden se vilka möjligheter jag har att ta mig fram genom att prata med och känna dig. Och det är jättetrist. Det är inte alltid trevligt att sitta och prata med någon, ibland blir det en social press.

Kristian Täljeblad och Anna Pankova blev ett par och flyttade ihop redan innan Paradise hotel 2017 började sändas.

Anna Pankova var med i Paradise hotel 2017.

Kristian Täljeblad har varit med i två säsonger av Paradise hotel: 2014 och 2017.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON (Jonna & Johanna-intervju)

LÄS OCKSÅ: Hon är Kristian Täljeblads nya, hemliga flickvän: Blev kär fort

LÄS OCKSÅ: Paradise hotel-paret Kristian Täljeblad och Anna Pankovas bebisbesked

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt