TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Lindmarker om relationen till TV4-profilen Ulf Kristoffersson

28 maj, 2023 
ANNA LINDMARKER, ULF KRISTOFFERSSON
Anna Lindmarker är en av TV4:s mest populära nyhetsankare. Någon annan som också brukar vara på plats i studion är den politiska kommentatorn Ulf Kristoffersson.
Nu visar de två upp relationen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblads avslöjande om kronprinsessan VictoriaBrand logo
Anders Pihlblads avslöjande om kronprinsessan Victoria

Anna Lindmarker är en av Sveriges mest uppskattade journalister och nyhetsankare. Under sin karriär på TV4 har hon minst sagt blivit ett välkänt ansikte hemma hos tv-tittarna.

På sociala medier visar Anna gärna upp sin yrkesmässiga sida och hennes kära hundar Emmylou och Baloo syns också en hel del. Men för två år sedan gick hon igenom det värsta tänkbara; hennes make Lars Weiss gick bort efter en tids sjukdom.

”- I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän - Lasse. Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid.” skrev Anna Lindmarker då på Instagram.

Anna Lindmarker om relationen till Ulf Kristoffersson

Anna och Lars träffades på jobbet och var ett par i 20 år. 2006 fick de även sonen William tillsammans.

Annons

De senaste åren har vi fått se en hel del av den politiska kommentatorn Ulf Kristoffersson i TV4-Nyheterna. Senast vid valet 2022 var han på plats flera gånger i veckan och upplyste tittarna om ett och annat.

Nu visar det sig att Anna Lindmarker och Ulf Kristoffersson även skapat sig en nära relation även på den privata fronten. Anna tog nämligen med sig hundarna och begav sig hem till Ulf.

”På härligt besök idag hos TV4-stjärnan Ulf Kristoffersson som hundarna älskade! De hittade massor av pinnar som de effektivt lämnade efter sig i småsmulor. Förlåt och TACK!”, skriver Anna om besöket hos TV4-kollegan.

Därför slutade Ulf Kristoffersson på TV4

Ulf Kristofferson anställdes av TV4 redan år 1995. Men för ett halvår sedan tog han ett nytt beslut i karriären och valde att sluta på kanalen och därmed leva ett friare liv, som han själv uttryckte det.

Igår var det avtackning på jobbet. Efter 28 år som anställd på TV4 har jag gått över till frilansverksamhet via eget bolag”, skrev Ulf på Instagram och fortsatte:

Jag kommer att få mer tid till kajakpaddling, skidåkning, sköta om trädgården, ta hand om mitt hus och umgås med nära och kära. Ett friare liv”, fortsätter han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons