LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen Anna Lindmarker akut till sjukhus – i olycka med sin hund

15 maj, 2024 
Loke Westberg
Det för detta TV4-nyhetsankaret Anna Lindmarker tvingades under gårdagen att söka akut vård på sjukhus.
Detta efter en olycka med hennes hundar i skogen.
”Drog omkull mig”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Maria ForsblomBrand logo
Fem blixtsnabba med Maria Forsblom

I höstas blev det klart att Anna Lindmarker, 63, som blivit en riktigt tittarfavorit i hennes roll som nyhetsankare, lämnar TV4.

Beskedet kom efter ett par turbulenta veckor hos nyhetskanalen där man var pressad ekonomiskt. Den rutinerade programledaren fick då frågan om hon kunde tänka sig att förtidspensionera sig, vilket hon tackade ja till med ett avgångsvederlag. Beslutet innebar att hon efter 26 års tjänstgöring för TV4 lämnade.

– Jag gick igenom ganska många olika faser. Jag blev lite arg och så blev jag glad och så blev jag ledsen, sa hon till Expressen då.

Anna Lindmarker om nya familjemedlemmen

Men med den överblivna tiden efter uppbrottet med TV4 fick hon tid för annat. Strax efter beskedet gick hon ut och berättade om hennes nya familjemedlem – en valp!

– Hurra! Snart får vi en ny familjemedlem!, sa hon då.

Sedan tidigare fanns redan två hundar i familjen, goldendoodlen Baloo och labradoodlen Emmylou.

Annons

Det nya tillskottet fick namnet Tingeling och är en röd labradoodle.

Anna Lindmarker har därav hela tre hundar, men det verkar inte bara vara trevliga hundpromenader och mys i soffan med de tre krabaterna.

Tvingades till sjukhus efter olycka med hunden

Nu berättar hon om en olycka som inträffade på en hundpromenad på hennes Instagram.

”En av de här gullisarna ordnade så att matte fick åka till närakuten idag med ett stort, smutsigt jack i fingret. (Ingen har bitit mig.) Gissa vem? Baloo, Tingeling eller Emmylou?”, skriver den förra TV4-profilen i ett inlägg.

I kommentarsfältet haglade gissningarna då Lindmarkers följare under en tid följt hennes vardag med hundarna.

Hon fortsätter:

”SVAR! Alla tror att Tingeling bits! Det gör hon inte alls. Baloo drog omkull mig i skogen när han fick upp ett spår. Ingen skada skedd på något vilt djur, han sprang runt lite inom synhåll med kopplet efter sig men kom tillbaka efter en minut.”

Trots den dramatiska incidenten och ett sjukhusbesök verkar allt på det stora hela ha gått väl för den populära tv-profilen.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons