Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Brolins pik till Axel Pileby i Efter fem: ”Vilken attack”

Anna Brolin och Axel Pileby i Efter fem

I tisdags var det Axel Pileby och Anna Brolin som var programledare för Efter fem på TV4. Annas vassa pik till kollegan i direktsändning ledde till en riktig skrattfest i studion.

När Efter fem drog igång på TV4 blev det snabbt en succé hos tittarna. Programledarna Axel Pileby, 32, och  Tilde de Paula Eby, 46, hade innan dess båda jobbat med Nyhetsmorgon på samma kanal. Men eftermiddagsprogrammet är inte Tildes enda jobb. Varje torsdag och fredag syns hon inte i Efter fem då hon istället är upptagen med inspelningarna av Let’s dance.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Anna Brolin, 38, är den som ersätter Tilde de Paula Eby dessa dagar. Att axla rollen när Tilde inte är på plats upplever Anna Brolin som en stor utmaning, något hon berättade för Hänt tidigare i veckan.

– Det har varit jätteroligt, det är ett väldigt nyhetsintensivt program. Sedan är ju Tilde Sveriges bästa programledare så det är ju en ära att försöka hålla fanan upp när hon inte är där, även om det är väldigt svårt att komma efter henne, säger Anna Brolin.

Men tillsammans med Axel Pileby verkar Anna lugn och trygg i rutan. Att tittarna har överöst dem med komplimanger har också underlättat arbetet.

– Tittarna har ändå varit väldigt generösa med komplimanger och det känns som att det redan är ett dedikerat gäng som följer oss, säger Anna Brolin.

Anna Brolins känga till Axel Pileby i Efter fem

I tisdagens avsnitt av Efter fem hade TV4 bjudit in städ- och hållbarhetsexperten Sofia Baggio. Anna Brolin var programledare den dagen och under intervjun pratade de bland annat om att det finns oanat mycket bakterier i skägg.

När Anna Brolin inför intervjun pratade med sina kollegor Axel Pileby och Henrik Alsterdal, 39, inledde hon samtalet med att prata om just ansiktsbehåring.

– Ingen av er har skägg, det är noterat, säger Anna Brolin till Henrik och Axel men inser snabbt sin miss när hon upptäcker att Axel Pileby har odlat stubb.

– Vilken attack som inleder den här sändningen. Man har ju odlat nu i några år här och det är det bästa jag kan åstadkomma helt enkelt, skrattar Axel.

LÄS MER: TV4-profilen ersätter Tilde de Paula Eby i Efter fem: ”Grym!”

LÄS MER: Efter tittarnas frågor – Axel Pilebys kärleksbesked i Efter fem

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!