Anna Brolins svar – efter kritiken mot deltagarna i Farmen 2021

Anna Brolin Farmen 2021

När TV4 gick ut med alla deltagare i Farmen 2021 möttes de av stark kritik.
Nu svarar programledaren Anna Brolin på kritiken.
”Lovar”, skriver hon.

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig drar de igång redan den tionde januari klockan 20.00 på TV4, och i år är det ingen annan än den populära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet. I ett pressmeddelande berättar hon om känslorna kring att få vara en del av det populära konceptet:

Det har varit så roligt och nyttigt att få arbeta med ett program där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla livet, något som känns mer aktuellt än någonsin, säger hon.

Kritiken mot Farmen 2021

Det var i ett pressmeddelandet som TV4 avslöjade att de i år känner sig extra nöjda över variationen av deltagare. De har nämligen fått ihop ett gäng där både en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna finns med. Men när det kommer till deras urval av deltagare visade sig att tittarna hade en helt annan uppfattning.

LÄS OCKSÅ: TV4 svarar – därför är inte gården nedriven i Farmen 2021

När TV4 gick ut med vilka som skulle medverka i Farmen 2021 dök det nämligen upp en hel del kritik. Kritiken kom från människor som tyckte att en alldeles för stor del av deltagarna var från Stockholm. Hela åtta av sjutton är nämligen bosatta i huvudstaden, och personerna som framförde kritiken menade att de då bara representerar en extremt liten del av landet.

”Hur görs urvalet egentligen? Vore det inte rimligt att välja deltagare väl utspritt från hela landet? För inte är det väl övervägande Stockholmare som söker?”, skrev bland annat en person.

Nu svarar programledaren Anna på kritiken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Brolin svarar på kritiken

Det är när Anna lägger upp en bild på Instagram för att påminna sina följare om att det bara är några dagar kvar till säsongsstarten av Farmen som kritiken även i hennes kommentarsfält rullar in.

”Bara några dygn kvar tills ni får hänga med till den här idyllen”, skriver hon varpå en följare direkt hugger:

”Fina du...Nästa gång inte bara Stockholmare.”

Och snabbt svarar Anna på kommentaren.

”Tyckte under hela inspelningen att det var väldigt mixade dialekter - så det kommer man som tittare också uppleva. Nog bara nuvarande adress som är i Stockholm, men deras ursprung är utspritt. Lovar”, skriver hon.

Även Richard Andersson, som är en av deltagarna i årets Farmen, svarar på kritiken.

”Alla är verkligen inte från Stockholm. Jag är från Borlänge”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Så är Farmen-Dag Tolstoy släkt med Leo Tolstoy och Viktoria Tolstoy

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin om kopplingen till Tomas Brolin – verkliga relationen