LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolins familjelycka med barnen – efter separationen

05 jul, 2023 
ANNA BROLIN
Anna Brolin är mamma till sönerna Elton och Lionel.
Nu delar hon med sig av familjelyckan.
”Tacksam för varenda stund”,
skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”Brand logo
Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”

Det är drygt ett år sedan som Anna Brolin, 42, och ex-maken Jesper Rodhborn 47, gick ut med beskedet att de går skilda vägar. Sedan dess har de fortsatt vara goda vänner och de gör allt för sina söner Elton och Lionel.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Anna Brolins nya lägenhet efter skilsmässan

Nyligen flyttade Anna in i en ny lägenhet och hon verkar trivas riktigt bra. Om man bortser från den detaljen att hennes kök just nu håller på att rivas på grund av en vattenskada.

Annons

”Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat som nu måste rivas och torkas och ”de boende” bege sig till köksduglig ort ett par månader Sommaräventyret blev så att säga ännu liiiite mer äventyrligt.”, skriver Anna.

Nu under sommaren har Anna ledigt från sitt uppdrag på Efter fem, men helt ledig är hon inte i sommar. Inspelningarna av Farmen har nyligen dragit igång!

Anna tog då med sig de två sönerna Elton och Lionel, för att bo i en barack i närheten av gården där inspelningen av Farmen äger rum. Hon kommenterade då boende situationen i ett meddelande till Hänt.

”Och vi brukar bo i våra baracker under inspelningsdagarna. Men lite trångt med två barn på minimal yta är det.”

Men nu verkar det som att Anna har lämnat inspelningarna för att spendera lite välförtjänt tid med familjen. Hennes äldsta son Elton fyller nämligen åtta år!

Anna Brolin visar upp familjelyckan med sonen Elton

I ett nytt inlägg på Instagram delar Anna med sig av familjelyckan.

”Varje dag med dig är ett älskat äventyr. Nu har vi fått 8 år av äventyr, kluriga tankar, kärleksförklaringar som får hjärtat att expandera och nu kan det vara så att du springer ifrån oss.”, skriver hon och fortsätter:

”Tacksam för varenda stund. Grattis Elton 8 år och till alla oss som får ha dig i vårat liv. Att vara mamma till dig är det finaste man kan vara, säger en helt subjektiv förälder.”

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

Annons