Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins chock efter kyssen i Biggest loser VIP: ”Oj!”

05 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Alexandra Zazzi och Erik Hörstadius kysser varandra i Biggest Loser VIP 2018
En puss på kinden slutar i en kyss på munnen mellan Biggest Loser VIP-deltagarna Alexandra Zazzi och Erik Hörstadius – vilket minst sagt förvånar programledaren Anna Brolin.
Annons

Pressen blir högre och högre i Biggest Loser VIP 2018. Av åtta deltagare återstår nu endast fem kändisar som tappert kämpar för att säkra en finalplats. Tävlingarna blir alltmer viktiga och varje litet hekto spelar roll.

I kvällens avsnitt vinner författaren Erik Hörstadius en tävling som kombinerar minne och uthållighet. Deltagarna ska på snabbast tid svara rätt på ett antal frågor om tidigare händelser under säsongen. Svarar de fel tvingas de göra ett antal squats innan de får nästa fråga ställd till sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med en tidsmarginal på 20 sekunder står Erik Hörstadius som vinnare och får därmed ett minuskilo till veckans invägning. Han får även dela ut ännu ett halvt minuskilo till någon av hans konkurrenter. Då väljer han genast Alexandra Zazzi som står intill honom.

– Jag är jätteförvånad över att Erik ger halvkilot till mig av den enkla anledningen att man inte får glömma att det här är en tävling. Och det kanske är väldigt ”big headed” av mig, men jag är ju rätt farlig i tävlingarna. Så att ge mig ett halvt kilo är väldigt snällt, säger Alexandra Zazzi i programmet.

Annons

För att visa tacksamhet kramar Alexandra om Erik och ger honom en puss på kinden. Erik formar sedan sina läppar till en pussmun och Alexandra svarar med att ge honom en kyss på munnen också. Programledaren Anna Brolin blir förvånad över det hon precis sett.

– Oj! Här händer det grejer! säger hon.

– Nu är det officiellt, skämtar Erik som svar.

Erik Hörstadius förklarar senare i programmet om varför valet föll på just Alexandra Zazzi.

– Jag vet hur hårt Zazzi måste kämpa för att bli av sina hekton och kilon och det bör vara så att jag klarar av henne på en invägning och därför vill jag inte ge bort minushalvkilot till en superkonkurrent som kanske Kalle (Moraeus reds. anm) eller Lill-Alex (Alexandra Louthander reds.anm).

Biggest Loser VIP sänds på måndagar klockan 21 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Annons