Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexandra Zazzi till sjukhus efter skadan i Biggest Loser

22 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Alexandra Zazzi skada Biggest Loser VIP2018
Mitt under en övning faller stjärnkocken Alexandra Zazzi till marken i Biggest loser VIP. Efteråt tvingas hos åka till sjukhus.
Annons

Träningen i Biggest loser VIP är hård för deltagarna. Det dröjde inte länge innan stjärnkocken Alexandra Zazzi, 52, kände av en gammal skada i axeln.

– Jag har en sådan sorg över den här trasiga axeln, för den hämmar mig så mycket. Det är som att kliva in i väggen och det är så svårt att komma förbi den, sa hon i ett tidigare avsnitt under säsongen.

I tårar fortsatte hon förklara hur skadan påverkar henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det finns en stor sorg i mig, att jag har tappat den kraft jag har från båda armarna. Det gör mig ledsen när jag tar slut, för när axeln gör ont, då tar jag slut tidigare.

I kvällens program blir smärtorna outhärdliga för stjärnkocken. Under en träningsövning där hon ska trycka fram en vagn full av tyngder faller hon plötsligt till marken. När tränaren Mikael Hollsten kommer fram tar hon sig för axeln och utbrister ”det gör ont”. Smärtan är märkbart mödosam för Alexandra Zazzi.

Annons

– Det small till i min axel och jag är lite osäker på exakt vad som hände, för jag hade ganska bra kontroll över vagnen fram tills jag… Jag vet inte om det var ett litet hål så den vickade till eller vad det var för någonting, men helt plötsligt var det som att någon bara satte en kniv i min axel, säger Alexandra i programmet.

Efter träningen svullnar axeln upp och Alexandra oroar sig över att det är någonting som inte stämmer. Trots det tror hon till en början att axeln kommer kännas okej inom kort, men så blir inte fallet. Därför tar hon beslutet att åka till sjukhuset.

– Det enda som jag verkligen slåss emot, det är min förbaskade axel som inte är lika positivt inställd som resten av mig. Jag skulle vilja skära bort den biten och att resten är sitt glada positiva jag, säger hon och fortsätter:

– Det är något som inte riktigt stämmer i min axel. Jag hoppas att det bara är en överansträngning. I värsta fall är det någonting större, men jag hoppas verkligen att det inte är så.

Annons

Innan hon åker får hon en värmande kram från Kalle Moraeus, som ledsamt säger att han kommer sakna Alexandra.

– På den här korta tiden? Jag lovar, jag komma tillbaka, svarar Alexandra Zazzi innan hon tar sig ut till bilen för att ta sig till sjukhuset.

Alexandra Zazzi är en stjärnkock från Göteborg. Hon var också den första kvinnan som vann dokusåpan Expedition Robinson, år 1998.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons