LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolin tvingad till flytt med barnen ”Fruktansvärt elände"

19 mar, 2024 
Linn Seipel
anna brolin med familjen
Anna Brolin talar ut om situationen som tvingade henne och barnen att akut flytta hemifrån.
– Mycket packångest har det varit, säger programledaren till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

TV4-profilen Anna Brolin, 43, och ex-maken Jesper Rodhborn, 48, har sönerna Lionel, 5, och Elton, 8, tillsammans. Anna har tidigare berättat att hon och Jesper, skilsmässan till trots, har en väldigt bra relation. Under höstlovet var de exempelvis på resa till Teneriffa tillsammans med barnen.

– Vi är väldigt goda kompisar och ser till barnens bästa. Då blir det ganska enkelt. Som vuxen kan man stå ut med ganska mycket och gå några extra mil. Man mår ju aldrig bättre än det barn som mår sämst. Har man barn som mår bra och tycker att det funkar, då funkar det mesta också för en vuxen människa, har Anna nyligen sagt i en intervju med Amelia.

Anna Brolin tacksam för ex-maken Jesper Rodhborn

Att ex-makarna kommer så bra överens har varit en räddning för Anna de senaste året då hon råkat ut för många prövningar. Lägenheten hon köpt på Södermalm i Stockholm råkade nämligen ut för en ordentlig vattenläcka, vilket tvingade henne att flytta runt i sex månader.

Annons

– Jättejobbigt! Hade det bara varit jag hade jag nog kunnat flänga runt ett år utan att tycka att det var påfrestande, men nu har jag två barn som ska vara med överallt. Mycket packångest har det varit, säger hon till tidningen och fortsätter:

– För att barnen inte skulle behöva vara ”on the road” fick de bo hos pappa Jesper, så han och jag flyttade lite in och ut. Jag är väldigt tacksam för den lösningen med en mycket bra exman.

Anna Brolin tvingades flytta runt med barnen

Men det blev ändå en del flängande för familjen. Särskilt för mamma Anna blev levnadsstandarden under en period sisådär. Detta klaffade nämligen dåligt med inspelningen av den senaste säsongen av Farmen.

– Under inspelningen av ”Farmen” bodde jag i en barack på en parkering i Skillingaryd. Baracken blev basen. Jag tvingades lösa boende dag för dag och kunde inte åka hem någon gång. Hon fortsätter:

– Jag var lite frustrerad och ganska trött, men allt är relativt. Dagligen rapporterar jag om fruktansvärt elände och sitter här och tycker det är svårt med en vattenläcka. För mig var det en jobbig känsla att inte ha ett hem, en fast punkt. Sedan hade vi det toppen och fick se många ställen. Barnen fick många veckor med frukostbufféer i baracken och på hotell. Att vädret var dåligt brydde de sig inte om.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

Annons