LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolin försvinner från tv-rutan – sanningen bakom pausen

08 apr, 2024 
Anna Brolin har tagit en paus från tv-rutan och försvunnit.
Nu visar hon upp bilder från den avkopplande pausen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Anna Brolin, 43, är en av Sveriges främsta programledare och under de senaste veckorna har vi fått se henne i princip överallt. Flera dagar i veckan får vi se henne i TV4 mellan 17-19 leder hon Efter fem och vid 19:30 har Farmen dragit igång som också sänds nästan varje dag.

Men nu kommer TV4-tittarna få klara sig utan Anna under ett tag framöver. Hon har nämligen tagit en välförtjänt paus och lämnat landet.

På Instagram-story visade Anna upp att hon landat på grekisk mark med sönerna Lionel och Elton. Under veckan har de varit på plats i Aten och solat och badat och haft det allmänt härligt.

Anna Brolins tuffa tid i TV4 – gjorde det förbjudna

Nu återstår det att se när Anna Brolin är tillbaka och leder Efter fem igen. Men att hon gör succé i programmet är det inget tvivel om. Däremot är tittarna väldigt observanta och märker direkt om någon gör något utöver det vanliga.

Annons

Faktum är att detta hände Anna nyligen.

Då ertappades hon nämligen med att hålla på med mobilen i direktsändning!

När inslaget i programmet var slut riktades kameran mot Anna igen och man kunde då se henne med sin mobiltelefon i händerna. Så fort Anna insåg att kameran rullar på henne är hon dock snabb med att lägga ifrån sig sin telefon.

Anna nämnde inget om sin lilla fadäs i programmet och hoppades nog att det skulle gå obemärkt förbi, men Efter fems tittare hade redan upptäckt missen.

Anna Brolin visar upp semesterbilderna

Anna och barnen verkar ha det toppen på resan och dessutom är även en tredje generation på plats. Nämligen Annas mamma.

”Tre generationer på grekisk mytologiresa. Idé myntad av 8:åringen som är vårat levande uppslagsverk.”, skriver Anna och visar upp en bild på gänget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons