Anna Brolin om lyckan efter sonen Eltons fina ord

Anna Brolin

Biggest loser, Farmen, Efter fem. Ja, Anna Brolin har vind i seglet. Bra går det också för henne i familjelivet, något som hon berättar om på Instagram.
Slå på ljud

Lyckan ler mot Anna Brolin!

Tidigare i år blev det klart att hon ska ta över som programledare för TV4:s realityprogram Farmen efter Paolo Roberto. Det här beskedet kom efter en lång tids spekulationer om hur kanalen skulle göra med programmet efter att den tidigare programledaren fått sparken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Brolin, och tittarna, blev väldigt glada över att få höra de.

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sade Anna Brolin i ett pressmeddelande då och tillade:

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar.

Och det verkar hon ha haft om man ser till hennes Instagraminlägg.

Lyckan i karriären

”Skogsvägskontoret må inge ett skogslugn men bjussar på rejält med spänning nu”, skrev hon i början av april och lade upp en härligt somrig bild.

Snart börjar också Biggest loser, som hon programleder. Det har premiär den 5 oktober i år på TV4.

”Snart snart snart kan ni följa det här supermodiga och väldigt härliga gänget när dom tar sig an något av det mest utmanande man kan göra”, skriver hon i ett annat inlägg på Instagram om programmet.

Sedan en tid tillbaka är Anna Brolin dessutom tillbaka i Efter fem. Hon saknades i början av säsongen eftersom hon hade fullt upp med inspelningarna av Farmen. När hon kom tillbaka blev hennes följare överlyckliga.

”Såå kul att du är tillbaka Anna! Du är bäst”, skriver en person på hennes Instagram.

”Som vi väntat på dig! Lycka till”, skriver en annan, och en tredje konstaterar:

”Härligt att du är tillbaka Anna Brolin från Nisse i Finspång”.

Stora ögonblicket

Stark medvind i karriären, alltså. Och det verkar inte vara sämre med familjelivet. Anna Brolin är gift med Jesper Rodhborn och de har tillsammans barnen Lionel och Elton. Nu delar den omtyckta programledaren med sig av en lycklig stund i livet tillsammans med sonen Elton.

 

I ett nytt inlägg på Instagram lägger hon upp en fin höstbild när hon håller sonen i famnen. De sitter på en brygga och ser ut över vattnet och skogarna och solen.

”Elton, 5 år: ‘Mamma, det kommer så mycket kärlek till mitt hjärta när vi kramas så jag tror det blir regnbågsfärgat’”, skriver Anna Brolin och tillägger:

”Nä, finare än så blir det inte. Mvh lindad runt lillfingret”.

Läs också: Anna Brolins tilltag – tvingades ändra utseendet för Farmen 2021

Läs också: TV4:s nya besked om Anna Brolins framtid i Efter fem

Bild: Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!