LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin om romantiken efter skilsmässan: ”Räknar med att få rosor”

08 feb, 2024 
Anna Brolin och ex-maken Jesper Rodhborn skiljde sig år 2022. Nu berättar Anna om kärleken i sitt liv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Det är över ett år sedan som Anna Brolin, 42, och ex-maken Jesper Rodhborn 47, gick ut med beskedet att de går skilda vägar. Sedan dess har de fortsatt vara goda vänner och de gör allt för sina söner Elton och Lionel.

I en intervju med Amelia print berättar Anna om kärleken i sitt liv, och hur hon ser på dejtandet efter skilsmässan.

Anna Brolin om romantiken i hennes liv

Tv-profilen berättar i intervjun om hur hon ser på romantik, och att det inte nödvändigtvis behöver vara som det stereotypiska.

– För mig är romantik lite av det otvungna. Jag är allergisk mot det påklistrat romantiska. Alla de här rosorna som står på ett bord eller när det ligger blomblad på en hotellsäng. Tillfällen där det är givet att det ska vara romantiskt, det tycker inte jag är så romantiskt, säger hon och fortsätter:

Annons

– För mig är romantik att bejaka känslan att ta sig tid för varandra. Om jag tittar historiskt på när det känts som starkast är det när man stannar upp. Nyckelordet är närvaro. Det kan vara känslomässigt starkt att sitta på en parkeringsplats ihop.

Anna får frågan om vad det mest romantiska något gjort för henne är, och svarar:

– Det handlar om att jag blivit sedd när jag haft det lite jobbigt och någon har förenklat det för mig. När någon löst en grej eller hjälpt till. I det ligger att någon har sett att jag har kämpat eller haft utmaningar. Omtanke.

– Det ligger ingen romantik per automatik i fysiska presenter.

Anna Brolin om att dejta igen efter skilsmässan från Jesper

Programledaren berättar därefter om sitt bästa alla hjärtans dag- firande, något hon egentligen inte bryr sig så mycket om.

Annons

– Jag tycker det är lite krystat och tvunget att fira alla hjärtans dag. När alla förväntar sig att det ska vara überromantiskt och man räknar med att få rosor på den dagen, säger hon och fortsätter:

– Det gulligaste för mig är att ge barnen lite geléhjärtan eller något annat som de tycker är mysigt att få. Jag tycker det kan vara något modest på alla hjärtans dag. Det är mycket roligare att bli uppmärksammad eller överraskad på en helt annan dag.

Till sist får Anna frågan om hur hon ser på dejtandet nu när hon är separerad.

– Det håller jag nog lite för mig själv.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons