Anna Brolin bryter tystnaden om fallet under Kristallen 2021

Anna Brolin Kristallen

När Anna Brolin skulle upp gå upp scenen under Kristallengalan så ramlade hon.
Nu bryter TV4-profilen tystnaden om händelsen i direktsändning.
”Fy satan”, skriver hon.

Det var i slutet av förra veckan som hela tv-Sverige samlades på Cirkus för att ta del av årets Kristallengala. Kvällen till ära var det inga mindre än Sissela Kyle, 64, och Parisa Amiri, 31, som ledde tittarna och publiken genom den händelserika showen, och det var en hel del skratt men också tårar.

Under galan var det totalt 21 statyetter som skulle delas ut till välförtjänta tv-insatser och de som vann priset för Årets nyheter- och aktualitetsprogram blev Efter fem.

När programmet presenterades som vinnaren i kategorin var lyckan minst sagt total hos Efter fem-gänget, och känslorna var så pass starka att Anna Brolin till och med ramlade på vägen upp på scen.

Nu kommenterar programledaren olyckshändelsen för första gången.

STARKT Idol–Amenas egna ord om flykten från Jemen

Anna Brolins fall under Kristallengalan

Det var när Tilde de Paula Eby och Anna skulle gå upp på scen för att ta emot priset och prata om den stora lyckan som olyckan var framme. Anna snubblade och föll och snabbt var det någon som kom fram för att hjälpa henne upp. Väl på scen kommenterade Parisa händelsen och frågade vem det var som ramlade, varpå Anna Brolin snabbt tog på sig det.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

– Det var jag. Det var jag, sa hon då.

– Det var bara en hög med kroppar, svarade Parisa.

Annas Brolins egna ord om händelsen under Kristallen 2021

Än har inte Anna kommenterat händelsen men i ett inlägg på Instagram väljer hon nu att bryta tystnaden. Samtidigt berättar hon om den stora glädjen över att Efter fem äntligen har fått ta emot det ärofyllda priset.

”Det här hände alltså i fredags! Fortfarande lite svårt att ta in men fy satan vad glatt det blev av en Kristall! På galagolvet och hos hela redaktionen. Den bästa tänkbara redaktionen och produktionen ska tilläggas. En ynnest att få vara en del av varje arbetsdag! Och förstås ER tittare!! Nu fortsätter vi förvalta erat förtroende varje måndag-fredag 17-19”, skriver hon innan hon avslutar:

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

”Och vänner - att tro att man ska ta ett glädjeskutt upp på scenen med ”slip ins” som ska haka på är att icke ha förstått dess funktion helt.”

I kommentarsfältet får Anna Brolin nu både stöd och gratulationer från sina kollegor på TV4.

”Så otroligt roligt!!!!! OCH välförtjänt!!”, skriver bland annat kollegan Soraya Lavasani.

”Wohoo! GRATTIS igen! Välförtjänt!”, skriver också Rania Shemoun.

LÄS OCKSÅ: Hur mycket har Pär Lernström i lön? Sanningen bakom superinkomsten

LÄS OCKSÅ: Stina Wollter ryter ifrån efter kroppshånet mot Soraya Lavasani

SENASTE NYTT!