LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Book har gjort om sig helt! Visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

23 maj, 2024 
Linn Seipel
anna book
Anna Book har nyligen kommit hem till Sverige igen efter att ha opererats i Turkiet. Nu visar hon glatt upp stora förändringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Artisten och tv-profilen Anna Books, 53, uppmärksammades mycket då hon skaffade sitt "Hollywood smile”. Hon verkade nöjd med de nya vita tandraderna tills det att de började krångla. Anna har varit öppen med det hela på sina sociala medier där hon nyligen också berättade att det var dags att ta tag i det innan läget förvärras.

”Finns inga andra alternativ, än att vara transparent med det som jag nu kommer att genomföra för mig själv. Jag har varit smärtsamt medveten om att jag skulle vara tvungen att fatta det här beslutet redan för flera år sedan och jag har tittat på flera möjliga alternativ både i Sverige, Spanien och Turkiet.”, skrev profilen i början på maj i ett inlägg på Instagram.

Vidare skrev Anna att hon beslutat sig för att åka till Turkiet för att göra om tänderna, eftersom att kronorna hon satt in börjat släppa. Under flera år har hon tvingats använda så kallat tandcement för att de ska sitta kvar, vilket nu börjat slita ordentligt på tandköttet.

Anna Book visar upp nya tänderna – efter alla turer

Men nu har hon alltså åtgärdat tänderna. I ett nytt inlägg berättar hon glatt om ingreppet – och hela resan.

Annons

”Mina nya tänder, utan filter”, inleder hon med och fortsätter sedan:

”Jag önskar bara att man ska uppskatta min ärlighet gällande min tandresa, som varit allt annat än lätt de senaste 15 åren & de sista 7 åren extra svåra med för tjocka, tunga felaktiga kronor i munnen, som legat till grund för mycket hån & inte alltid så trevligt uttryckta åsikter. DET LIGGER NU BAKOM MIG. För det här är något helt annat, vilket syns extremt tydligt & det viktigaste av allt - hälsan ❤️ Ser ni hur FRISK min mun blivit endast på 10 dagar?!? Då LÄKER jag fortfarande!”

Men ännu återstår det ingrepp att göra, förtydligar Anna. Inom några månader måste hon tillbaka för att sätta in fler inplantat. Och det är inte gratis!

Annons

Så mycket kostade Anna Books tänder: ”Mitt pris är ju...”

”Det kostar såklart pengar. Men allt beror ju på vad som behöver göras, mitt pris är ju inget fast pris som gäller nån annan, det är helt individuellt beroende på problematiken och det som behövs fixas. Så är du intresserad av att själv fixa tänderna? Gör som jag, ta en personlig konsultation så får du veta din prisbild”, skriver Anna som svar på en följares fråga i kommentarsfältet.

Och flera är följarna som är glada för Annas skull. På de nya bilderna ser de problematiken som hon beskriver.

”Oj så fint!!! Tyckte du var fin innan men ser att det ser svullet och tungt ut ..! Nu har du ett snyggare och friskare leende!!! Grymt!!”, skriver en.

”Så fint! Och mycket mer naturtrogen färgton på tänderna. Lycka till!”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Annons