LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Books tunga besked - nu berättar hon om tragiska dödsfallet

17 jun, 2022 
André Färnsveden
Anna med tårar i ögonen till vänster och gråtandes till höger.
Schlagersångaren Anna Book delade nyligen med ett tungt besked.
På Instagram berättar hon nu att någon som stått henne nära har gått ur tiden.
Hur mycket sorg klarar hjärtat?”, skriver hon på Instagram.
Annons
Arvingarna om framtiden i MelodifestivalenBrand logo
Arvingarna om framtiden i Melodifestivalen

Anna Book, 51, fick sitt stora genomslag när hon 1986 ställde upp i Melodifestivalen med låten ABC. Bidraget kom på en femte plats men blev extremt populär bland det svenska folket.

Idag är hon en välkänd svensk profil som lever lite utanför rampljuset. Familjen och hälsan är det centrala i Annas liv, men då och då gör hon en välkomnad comeback i tv-rutan.

Nu berättar hon om ett tungt besked som bringar henne djup sorg. Hon har förlorat en närstående.

Annons

Anna Book i chock över dottern Felicia – efter hemska olyckan

Anna har tre barn med två olika pappor. Sonen Antonio Toledano, 21, och dottern Vanessa Toledano, 20, har hon tillsammans med Roberto Toledano, 54. Anna och Roberto har varit gifta i imponerande 23 år.

Men innan de träffades var hon tillsammans med Mehmet Yurdagül, 52, som också är pappa till äldsta dottern Felicia Book, 30. Tidigare i år delade Anna med sig om en olycka som Felicia råkade ut för.

Efter att ha klämt fingret i en dörr tvingades Felicia söka sig till sjukhuset. Skadan som åsamkats hade utvecklats och det gick inte att blunda för allvaret.

Igår gick det inte längre och jag sa till henne att hon verkligen måste åka in eftersom fingret såg riktigt illa ut. Hon kunde inte ens sträcka ut det”, skrev Anna på Instagram då.

Mammahjärtat slog hårt och Anna uppdaterade idogt under hela händelseförloppet. Det slutade med att läkarna fick skära bort hela nageln på Felicias finger. Som tur var gick allt bra!

Annons
Anna med hennes tre barn och maken Roberto år 2011.
Anna med hennes tre barn och maken Roberto år 2011.

Anna Books tunga besked - nu berättar hon om tragiska dödsfallet

Men nu berättar Anna om den stora sorgen efter en närstående väns plötsliga bortgång. I ett inlägg på Instagram story berättar Anna om det chockartade dödsbeskedet.

Annons

Fick precis veta att min ”extramamma” älskade fina godhjärtade Lillemor som hjälpte mig sy min Bröllopsklänning avlidit. Hur mycket sorg klarar hjärtat på en gång? Gud så ledsen jag blev igen”, skriver Anna Book på sin Instagram.

Hon fortsätter med att säga fina ord till personen som stod henne nära.

Tack för alla underbara minnen, kärlek, glädje, stöd och för att du var min mammas riktigt fina vän genom livet – Vila i frid jag kommer aldrig att glömma dig, Björn och barnen”, avslutar Anna.

Vi beklagar sorgen, Anna. All styrka till dig och Lillemors nära och kära!

Skärmdump från Anna Books Instagram story.
Skärmdump från Anna Books Instagram story.

FOTO: TV4

Annons