LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Books hemliga relation med PH-profilen: "Otroligt fin..."

20 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Anna Book har öga för Johnny Edlind som tidigare medverkat i Paradise Hotel. När det var dags att föreviga minnet av hennes medverkan i Biggest Loser VIP rådde det ingen tvekan om vem hon skulle be om hjälp.
Annons

Anna Book, 47, bestämde sig strax innan finalen av Biggest Loser VIP att hon hade vunnit. Den vinsten var någonting hon ville föreviga med en tatuering, men hon ville inte bara göra det hur som helst.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag plockade in en väldigt speciell ung man för att göra min Biggest Loser VIP-tatuering, berättar hon för Hänt. 

Den speciella mannen är Paradise Hotel-profilen Johnny Edlind, 23. Anna hittade honom via sociala medier och kände at han var speciell.

– Jag bara älskar honom för att jag tycker att han är så otroligt fin. Och när jag träffade honom i verkliga livet så bara förstärktes allting. Den här killen är någon som många vill lägga händerna på, säger hon. 

Hon ville att Johnny skulle göra hennes tatuering för att han är en så fin människa i hennes ögon. Hon tog kontakt med honom via mejl och frågade honom  om han skulle tänkas vilja göra denna tatuering på henne. Trots att han varken bär på en större erfarenhet eller har en utbildning.

Annons

– Han tatuerar inte, han har bara tatuerat på hobby-nivå men vill bli duktigare på det. Han sa det att du är medveten om att jag inte är utbildad, jag kan allt men jag är inte utbildad. Men jag sket i för jag ville att det skulle vara han som gjorde den, berättar Anna. 

Sagt och gjort, en kväll tog sig Johnny hem till Anna med vännen Anderas Ishak, , som har en tatueringsstudio för att föreviga hennes minne från Biggest Loser VIP med en tatuering på hennes vrist. Allt gick korrekt till och Anna är mycket nöjd med resultatet.

Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"Brand logo
Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"

SE OCKSÅ: Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mitt nya utseende

Foto: IBL

Annons