LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Books dotter tar ett steg tillbaka – tar avstånd från offentligheten

15 jan, 2024 
anna felicia book
Felicia Book har fått nog.
Nu berättar hon om beslutet att avskärma sig från offentligheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Anna Book är en sånglärka som många svenskar känner till. Hon har tre barn, varav en är dottern Felicia Book, 32.

När Anna gästade Bathina Philipssons podcast Bathinas skilda möten berättade hon lite om Felicia och om hennes relation till sin pappa.

– Har Felicia någon relation till sin pappa?, frågar Bathina i avsnittet.

– Nu vet jag att det är helt okej för henne att jag svarar på den här frågan åt henne, för hon skulle ha svarat reptilsnabbt själv och det har hon tyvärr inte, säger Anna Book.

Hon fortsätter:

– Vi är tillbaka till ruta noll, det måste komma från båda hållen, och man orkar.. Som Felicia sa, jag är trött på att vara ”The bigger person”, jag har fått vara ”The bigger person” hela mitt fucking jävla liv. Då är det inte så konstigt att man kanske ballar ur. Det finns förklaringar till allt, people will judge, men det är väldigt lätt att döma om man inte förstår en bakgrund. Så är det. Men tyvärr svaret på din fråga är nej.

Felicia Book tar ett steg tillbaka – berättar om beslutet

Felicia har alltså vuxit upp med en känd mamma och hon har även varit med i Farmen VIP. På grund av detta har hon fått utstå en del på sociala medier, skriver hon själv.

Annons

Hon skriver på Instagram att hon valt att avsluta sitt Instagram-konto för att skaffa ett nytt, mindre och privat konto där enbart vänner och familj får följa henne.

”Jag har inte kunnat ha ett öppet konto på flera år på grund av att jag är uppvuxen i offentligheten. Jag är trött på att inte ha något som är privat. Jag är trött på troll och fake-konton. Jag är trött på människor som inte känner mig pratar om vem jag är och hur jag är och jag är trött på kommentarer om hur jag ser ut.”

Hon fortsätter med att skriva om sitt nya konto, som enbart de hon känner får följa.

”Så jag har gjort ett nytt konto där du är mer än välkommen att börja följa mig om du faktiskt har träffat mig och känner mig”.

Annons