Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books ärliga ord efter avslöjandet om nya kroppen

Anna Book före och efter Biggest loser VIP

Anna Book talar nu ut om den stora förvandlingen hon genomgått sedan hon vann Biggest loser VIP.

I veckan la Anna Toledano Book, 48, upp ett inlägg på Instagram om hennes viktresa efter ”Biggest loser VIP” i fjol. Hon la ut ett antal bilder från då hon tidigare var överviktig – och ett antal bilder och skrev bland annat:

”Swipa för en liten återblick från då till nu. Och ändå så har bara min resa börjat. Men det jag är mest stolt över, det syns inte på utsidan. De största & bästa förändringarna är alla de på insidan. Både fysiskt och psykiskt.”

Hon fortsatte:

”Känner mig starkare nu än när jag vann Biggest Loser VIP i oktober förra året. Och jag vet att jag är på rätt väg i livet för mig & de mina. Allt annat kommer bara bli fina bonusar i livet & jag har nog aldrig varit gladare att jag, är just jag.”

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Följarna reagerade med en mängd positiva kommentarer, vilka hon är mycket tacksam för. Men någon skrev även till henne att hon var mycket snyggare som överviktig. Något Anna blev upprörd över. Hon avslöjade sina känslor kring kommentaren i ett nytt inlägg hon la ut igår kväll. Där skrev Anna först:

”Wow! Måste börja med att tacka från djupet utav mitt hjärta för mitt förrförra inlägg. Med bilderna från då till nu.

Blev så tagen & rörd över all kärlek, uppmuntran & fortsatt pepp, så ni förstår nog inte.”

Därefter berättade Anna Book om den jobbiga kommentaren:

”Jag fick idag höra att jag var mycket finare när jag var tjock. Då svarade jag – Det kan du få tycka, men när jag var fet så var jag inte hälsosam. Och vad är viktigast? Jag vet det korrekta svaret för mig – Hellre smal & ful för dig & dom som gillar den typen utav låga kommentarer om en främmande människa. Än fet & ohälsosam för MIG SJÄLV & min familj!!! & det menar jag till 100%”.

Anna fortsatte med att skriva:

”Nu känner jag mig inte ful & jag vårdar mitt yttre, är väldigt feminin & gillar att försöka se fräsch ut. Men blanda inte ihop saker & ting, för jag vet hur jag ska prioritera för mig själv. Och jag kommer aldrig vika mig för nejsägarna, aldrig. Jag vet vem, vad & hur jag är & det finns inget som får mig att tvivla igen – aldrig. Dom gamla demonerna är borta & jag är tryggare än på länge.”

Slutligen avslutade hon inlägget med att tacka Gud:

”Jag har det jag behöver & mer därtill & jag tackar gud att vi människor är så lika, men ack så olika. Tro på er själva & behandla andra så som ni själva vill att ni & de era ska bli behandlade”.

LÄS OCKSÅ: Första bilden efter pausen – Anna Books besked om framtiden

LÄS OCKSÅ: Anna Book: Därför tvingas jag ha en paus från Instagram

Foto: IBL

SENASTE NYTT!