LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Book sätter ner foten – efter hånfulla kommentarer från följarna

04 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Anna Book
Sångerskan Anna Book är aktiv på sociala medier.
Men nu har hon fått utstå nedvärderande kommentarer om sitt utseende, vilket lett till att hon behövt säga ifrån på skarpen.
Annons
Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”Brand logo
Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”

Sångerskan Anna Book, 52, har varit en självklar del av den svenska nöjesscenen sedan mitten på 1980-talet. Hon slog igenom på allvar när hon 1986 medverkade i Melodifestivalen med låten ABC, som hamnade på en femteplats.

Sedan genombrottet i Melodifestivalen har Anna haft en spikrak karriärsresa, släppt otaliga album och rest land och rike på olika turnéer.

Anna Book om utseendeförändringen

Det är inte bara i musikaliska sammanhang vi sett Anna Book de senaste åren. För ett par år sedan deltog hon i programmet Biggest Looser VIP. I programmet fick tittarna följa hennes resa till att gå ner hela 22 kilo, vilket gjorde att hon slutligen stod som en solklar vinnare.

Efter sin medverkan i programmet valde Anna att genomgå ett antal skönhetsingrepp som en del av utseendeförvandlingen, vilket hon då berättade om i Breaking News som vid tiden leddes av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Annons

Ett av de uppmärksammade ingreppen var det då ganska nya fenomenet, tandfasader. Ingreppet innebar att hon fick slipa ner sina riktiga tänder och sedan sätts en porslinsfasad dit istället. Detta gjorde hon på grund av att hon enligt egen utsago skämts över sina tänder under en längre tid, vilket hon vid tiden berättade om till Nöjesbladet.

Anna Book ryter ifrån till följarna – efter de nedvärderande kommentarerna

Anna har vid flera tillfällen varit tydlig med att hon inte uppskattar att folk kommenterar hennes utseende i sociala medier. Nu har hon återigen behövt sätta ner foten och säga åt sina följare på skarpen.

Annons

Jag vädjar nu ännu en gång. Snälla! Kan ni inte sluta kommentera mitt utseende som om det är något fel på det? JAG är nöjd, jag är glad för att jag är jag och jag har inga som helst problem med min ålder eller min vikt. Varför, varför är det/den så viktig för några av er?” skriver Anna Book på Instagram och fortsätter:

Du/ni behöver inte gilla mig, tycka att jag är fin, tycka att jag är bra på något det är okej. Men något som inte är okej… Det är alla personliga påhopp och kränkningar av min person som ni inte vet nånting om egentligen. Snälla, NÄR räcker det? Vad krävs för att nedvärderingar och kränkningar ska ta slut

FOTO: TV4, Eero Hannukainen/TT

Annons