Anna Book: ”Jag tycker att jag är skitsexig”

Anna Book vann Biggest loser VIP 2017. Sedan dess har mycket hänt...
NU GRATIS

Mycket har hänt sedan Biggest loser VIP. Exklusivt för Hänt berättar Anna Book om:
✔︎ Den tuffa tiden: ”Kände mig misslyckad”
✔︎ Ilskan mot kritikerna: ”Jävla slamkrypare”
✔︎ Planerna inför Melodifestivalen: ”Ta hem allt"

Det har gått två år sedan Anna Book, 48, vann Biggest Loser VIP. Anna gick ner från 79,4 kilo till 56,7 kilo och förändringen var förstås slående.

– Nu börjar resten av mitt liv, sa hon till Aftonbladet i samband med vinsten.

Men att hålla samma stenhårda kost- och träningsschema som under inspelningen var en omöjlighet och förra året fick Anna utstå flera elaka kommentarer på sociala medier som handlade om att hon hade ökat i vikt.

Anna Book har gått upp i vikt efter segern i Biggest loser VIP, men trivs med sig själv.

Anna Book på premiären av ”Toy Story 4” i augusti 2019.

När Hänt träffar Anna på galapremiären av Toy Story 4 hymlar hon inte med att det var en tuff period.

– Det var jobbigt förra året och jag mådde rätt dåligt och kände mig misslyckad. Jag gick upp i vikt och när folk pickade på mig… Det nådde mig, säger Anna sakligt och fortsätter:

– Men idag mår jag superbra. Jag tycker jag är skitsexig och känner mig komfortabel med min kropp. Jag vet inte hur mycket jag har gått upp i vikt och jag bryr mig inte så mycket heller. Det finns några idioter på sociala medier, men jag skrattar mest åt dem.

Det måste väl ändå krävas lite pannben för att kunna skratta åt det?

– Absolut, det gör det. Det finns ju stunder… Men det man ändå blir mest förfärad över är hur människor kan vara så låga. Att man tar sig tiden att sjunka så lågt och vara en jävla slamkrypare. Det gör mig pissed off.

En leende Anna Bok efter segern i Biggest loser VIP 2017

Så här såg Anna Book ut i augusti 2017, efter segern i Biggest loser VIP.

Kan du ångra att du var med i Biggest Loser VIP?

– Nej, aldrig! Men att jag gick ner så mycket som jag gjorde var ju bara för att vinna. Jag klippte fyra kilo de sista dagarna. För att hålla den vikten skulle jag behöva leva som en elitidrottsman. Folk verkar inte förstå att jag var med i programmet för att förändra mitt liv och få en inre styrka och utökad förståelse för hur min kropp fungerar. Jag kämpar för att hitta en balans. Men idag är jag nöjd med min kropp. Jag är kvinnlig och sund.

Vad händer annars i ditt liv?

– Jag gör en av rösterna i Toy Story 4 och skriver mycket ny musik. Nästa år firar jag också 35 år som artist. Men det är först 2021 som det är 35 år sedan jag debuterade i Melodifestivalen. Jag kanske siktar på Mello då. Tänk ett 35-årsjubileum och en snygg 50-åring som är redo att representera Sverige i Eurovision Song Contest och ta hem allt!

SENASTE NYTT!