LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Book öppnar upp om tuffa tiden – anledningen bakom frånvaron

27 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Anna Book
Anna Book uppdaterar flitigt på sina sociala medier, när hon inte hade publicerat något på några dagar väcktes frågor hos följarna.
I ett nytt inlägg berättar hon om den tuffa tiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Den folkkära artisten Anna Book, 51, fick sitt stora genomslag när hon 1986 ställde upp i Melodifestivalen med låten ABC. Bidraget kom på en femte plats men blev extremt populär bland det svenska folket. Hon ställde även upp i tävlingen 1987 med bidraget Det finns en morgondag, och sedan igen 20 år senare med bidraget Samba Sambeiro.

Idag är Anna en välkänd svensk profil som lever lite utanför rampljuset. Familjen och hälsan är det centrala i Annas liv, men då och då gör hon en välkomnad comeback i tv-rutan.

Anna är sedan 2001 gift med maken Roberto Toledando, 54, och tillsammans har de barnen, Felicia, Vanessa och Antonio.

Anna Book öppnar upp sig om frånvaron

Anna är aktiv på sina sociala medier och uppdaterar flitigt om sin vardag på Instagram. Nyligen märkte hennes följare att det har varit lite tyst från hennes håll.

Annons

Det var när artisten inte publicerat något på fem dagar som frågorna började väckas, hon brukar nämligen inte vara tyst så många dagar. När hon nyligen publicerade en bild, passade hon även på att svara på frågan.

"Det var nu ett tag sedan. Jag har fått många meddelanden och förfrågningar här på Instagram senaste tiden och ja…det är BARA 5 dagar sedan min sista post MEN, överlag är jag ju inte lika aktiv här som tidigare och den senaste tiden har min DM SNABBT blivit full med frågor och funderingar.", skriver Anna och fortsätter:

"Jag uppskattar er alla som skriver, tro inget annat. Men just nu pendlar min energi väldigt kraftigt då jag behövs för annat, på annat håll - mitt i allt så finns jag själv också, men jag står just nu åt sidan."

Anna Books ärliga ord om den tuffa tiden

Vidare fortsätter Anna berätta att hon just nu genomgår en tuff tid och att hon kämpar med att hålla ihop det.

Annons

"Livet är fint på så många sätt och jag är tacksam, men det är också skört och fullt av tvära kast ibland. Jag vet att jag är positiv och jag vill visa er värme, glädje och härliga saker här. Men livet är också smärtsamt, sorgligt, tufft och det handlar ju inte alltid bara om en själv man rår inte på allt. Så jag vill bara tala om att jag är i en sådan tid just nu då jag kämpar för allt som betyder något för mig, det viktiga, jag vet att jag är starkare än jag tror…", fortsätter hon inlägget.

Anna berättar vidare att det är en otroligt tung tid nu och att hon bär väldigt mycket på sina axlar.

"Men usch vad mycket tyngd jag bär på mina axlar i nuläget, Gud är inte nådig just nu - fast jag vet att han aldrig lägger mer på mina axlar än vad han vet att jag mäktar med. Men just nu ÄR det tungt, jag är också lycklig förväntansfull och tacksam för sååå mycket i livet så snälla missförstå mig inte. Men jag bär också på stor oro, tvivel, osäkerhet, ovisshet ja ni förstår säkert mitt i luddigheten, jag orkar inte vara tydligare just nu. Hur som helst så är jag van att kämpa och ger inte upp.", skriver hon och fortsätter:

Annons

"Trivs där jag är i livet personligen, men livet är ju så mycket - det är komplicerat, svårt, fyllt med utmaningar och meningar på olika plan som säkert inte bara jag inte förstår alla gånger. Men jag väljer att tro på det goda, på värme, omtanke, förståelse, förlåtelse, kärlek, på det som är äkta."

Hon avslutar sitt inlägg med att uppmana sina följare att vara rädda om sig själva och att de ska värna om sina medmänniskor.

Kommentarsfältet är fyllt av kommentarer som känner igen sig i Annas känslor och följarna skickat mängder med röda hjärtan för att peppa artisten i den tuffa tiden.

FOTO: Patrik Österberg/TT

Annons