LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Book om tunga uppbrottet: ”Konstant uppförsbacke”

20 okt, 2022 
Anna Book lever lyckligt ihop med maken Roberto Toledano.
Nu berättar Anna om kärlekslivet innan hon träffade Roberto.
Nämligen om förra relationen med exet Mehmet Yurdagül.
Annons
Bonde-Henrik Johansson om osäkerheten inför dejterna: “Vurpa”Brand logo
Bonde-Henrik Johansson om osäkerheten inför dejterna: “Vurpa”

Den folkkära artisten Anna Book, 52, lever lyckligt ihop med maken Roberto Toledano. I år har de varit tillsammans i drygt 23 år och kärleken sprudlar än mellan paret.

För Expressen har Anna tidigare berättat om hur de håller kärleken vid liv.

– Vi har väldigt mycket respekt för varandra och vi kommunicerar med varandra. Vi pratar om allt. Om sånt som är viktigt och jobbigt och härligt och tar inte varandra för givet. Vi tar oss tid för varandra och har alltid gjort det, sa Anna då.

Anna Books kärlek till maken Roberto Toledano

I samma intervju berättade Anna vidare om hur de har blivit starka tillsammans och att de alltid varit vid varandras sida även om de har stött på motgångar.

– Det är lätt att älska någon när allting är bra och när någon skämmer bort dig och lyfter dig men om någon är svag, om någon är trött och har det jobbigt går igenom en tuff situation: Ekonomin kraschar, du blir av med jobbet eller du blir sjuk. Då är det så lätt att ”fuck you, du är en belastning, jag tar mitt pick och pack och sticker, sa hon och la till:

Annons

– Min man har vakat vid min dödsbädd i princip och inte vikt från min sida.

Anna syftade då på när hon 2010 tvingades till akut kirurgi för bukväggsbråck, orsakad av ett misslyckat kejsarsnitt.

Anna Books ord om tidigare relationen – avslöjar kampen

Innan sångerskan fann kärleken i Roberto så var hon tillsammans med Mehmet Yurdagül, som hon har dottern Felicia Book med. När Anna gästade podcasten Bathinas skilda möten som drivs av Bathina Philipson så öppnade hon upp om hur tuff relationen var med sitt ex den sista tiden.

– Han var stöttande och omtänksam första halvan av vår relation. Sen var det en konstant uppförsbacke för mig, jag kämpade för något som jag borde ha släppt taget om tidigare.

Anna berättade att hon åtminstone kunde se deras dotter i ögonen och säga att hon gjorde vad hon kunde för relationen och att hon kämpade.

– Jag var väldigt ensam i den relationen de sista sju åren och jag grät på hallgolvet när han gick, jag minns det som att det var igår faktiskt, men jag kunde andas och det var så skönt. Så var inte rädd för att gå om du inte mår bra, man ska bara stanna i en relation om man bär varandra, sa Anna i podden.

FOTO: TT

Annons