LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Book avslöjar sanningen om bråken i "Biggest Loser VIP"

05 jul, 2017 
Lina Arvidsson
I höst börjar den efterlängtade viktsåpan "Biggest Loser VIP" sändas. Redan nu kan deltagaren Anna Book avslöja att det vankas dramatik.
Annons

Anna Book, 46, kommer att synas i “Biggest Loser VIP” i höst. Inspelningarna är ännu inte avslutade och deltagarna är nu hemma för att fortsätta sin viktresa på egen hand tills finalavsnittet spelas in den 23 augusti och den sista invägningen görs.

Anna Book är hittills den enda deltagaren som bekräftats av TV4.

I podcasten “Livshjulet” berättar nu Anna om den tuffa inspelningen och det drama som uppstod på Ekolsunds slott där tävlingen spelas in.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner folk som varit med i “Biggest Loser”, jag känner folk som jobbar med “Biggest Loser” och jag visste att det där är ingen promenad i parken, berättar Anna Book för programledaren Anna Hegestrand och fortsätter.

– Det är ingenting som vardagsmotion, det är ingenting som att gå och träna tre dar i veckan, det är ingenting som att träna fem dar i veckan. Det är träning sju dar i veckan, från morgon tills att du går och lägger dig. Sen den lilla detaljen med att göra ett tv-program och komma överens med sex andra egotrippade me, myself and I personer. Och jag är ju den största av dem alla så jag har nog med att leva med mig själv varje dag, skrattar Anna Book.

Det blir en del drama i höstens "Biggest Loser VIP", berättar Anna Book.
Det blir en del drama i höstens “Biggest Loser VIP”, berättar Anna Book.

I “Livshjulet” berättar också Anna Book om insikten hon fått om att det är viktigt att vara ärlig mot andra, men framför allt att vara ärlig mot sig själv.

Annons

– Man kan aldrig hålla på att övertyga andra människor. Det tar för mycket tid och energi. Mycket sånt var det på slottet. Det var mycket drama och ofrivilligt drama. Och även sånt som jag kanske var med och skapade själv. Så, vi får väl se. Det händer mycket, säger Anna Book.

Trots att “Biggest Loser VIP” inte börjat sändas än har Anna Book redan råkat avslöja en hel del om utgången i tävligen.

I en intervju i podcasten ”Multimammorna” antyder artisten vid flera tillfällen att hon åkt ur programmet.

– Även fast man åkte ut… Eller åker ut, så är det så att alla deltagarna kommer till finalinspelningen den 23 augusti. Där ska man redovisa hur det har gått hemma på egen hand, säger hon i podcasten.

FOTO: IBL, Stella

Annons