LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Book avslöjar sanningen: Det får tittarna inte se i tv

19 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter allt hat Anna Book fått under sin medverkan i Biggest Loser VIP kritiserar hon nu produktionen bakom tv-programmet.
Annons

Anna Book, 47, har efter sin medverkan i Biggest Loser VIP fått ta emot en hel del hårda ord utifrån. Nu berättar hon att hon tycker att produktionen varit orättvisa mot henne.

– Det var ju inte bara jag som var ego där, även om det ser ut som det. Sen kanske det var så att jag var det största egot, men det är inte något fel med det. Jag är ett rakryggat ego, jag står för det, säger hon till Hänt.

Framförallt syftar Anna Book på förra veckans avsnitt där deltagarna fick ett samtal hem om de föll för frestelsen.

– Jag tycker att det är tråkigt att det inte framgick tydligare där jag och Blondie säger att vi inte kommer äta, säger Anna.

Camilla Henemark, 52, var en av de som valde att falla frestelsen.

– Camilla sa att hon skulle äta för att hon ville först, och inte för att vi skulle få ringa hem. Det var senare hon sa att det var för att jag skulle kunna ringa hem, men alla fick ju ringa hem och ville det lika mycket!

Annons

Anna är dessutom besviken på att hon ofta visas när hon gråter, medan de andra deltagarnas tårar klipps bort.

– Blondie grät när han fick ringa hem men det tar man bara med lite av, men när jag gråter. Det tar man med!

Hon tar även upp den orättvisa som finns kring hur deltagarna blir behandlade olika för samma saker.

– Morgan sa flera gånger att ”Det är väl inte vårt fel att Henemark inte har någon att ringa”, men skulle jag fälla en sån kommentar. Då skulle jag bli slaktad. Det är orättvist!, säger hon och fortsätter:

– Vad är det som gör att en kvinna kan uttrycka sig på ett sätt, sen kommer en annan och uttrycker sig på ett mildare sätt. Då blir det värre, bara för att det är jag, avslutar hon.

Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"Brand logo
Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mina tänder"

SE OCKSÅ: Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mitt nya utseende

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons