ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas utspel – plötsliga draget mot Paul Anka: ”Varför utsätta sig för de riskerna”

09 okt, 2023 
Paul och Anna Anka
Anna Anka och Paul Anka var tidigare gifta.
I premiären av Mauri – vad hände sen? åker plötsligt Anna hem till Paul, något som hon nu berättar om för Hänt.
– Min logiska hjärnan den mer neurotiska delen av mig sa väl aldrig i livet, säger programledare Mauri Hermundsson till Hänt om händelsen under inspelningarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons svårigheter att svara på frågorBrand logo
Mauri Hermundssons svårigheter att svara på frågor

Anna Anka, 52, slog igenom som en av fruarna i Svenska Hollywoodfruar 2009. Vid tidpunkten var hon gift med Paul Anka, 82, men 2010 valde det forna paret att gå skilda vägar och skilsmässan blev allt annat än en lugn historia.

Inte lång tid efter separationen inleddes nämligen en vårdnadstvist om den gemensamma sonen Ethan på Pauls begäran, och för drygt tre år sedan kom beskedet från domstolen att Annas exmake skulle få enskild vårdnad om sonen.

Anna Ankas egna ord om Paul Anka – därför tog hon med Mauri till hans hus

Sedan vi följde Anna Anka i Svenska Hollywoodfruar har hon försvunnit allt mer från rampljuset. Men nu har det blivit dags för en comeback, i Mauri Hermundssons, 27, program Mauri – Vad hände sen?. Där Mauri besöker Anna i hennes hem i USA.

Annons

– Det var fantastisk rolig show att vara med i och jag fick tillbaka gnistan att vara med i tv igen. Jag hade gärna varit med i andra program. Jag tycker det är dags för Anna Anka att göra en comeback, säger Anna till Hänt angående inspelningen.

I programmet får tittarna se Anna och Mauri ge sig iväg för att besöka Pauls hus.

– Jag har en idé, två minuter härifrån så kan vi köra förbi gamlingens hus. Så kan vi se hur han bor. Så kan vi åka förbi och du kan ringa på dörren. Fast jag springer och gömmer mig för annars ringer han polisen om han ser mig, det vill vi inte, säger Anna i programmet.

Detta varpå hon och Mauri tar en tripp till Pauls område. Medan Anna stannar i bilen kliver Mauri runt utanför huset tills han skickas iväg av vakter.

När Hänt når Anna berättar hon om hur det kom sig att han och Mauri åkte till Paul.

– Jag visade Mauri mitt fantastiska område där vi bor och då blev det att vi passerade hans hus, säger Anna till Hänt.

Mauri Hermundssons egna ord om Anna Ankas utspel: ”Aldrig i livet”

Även Mauri berättar om upplevelsen för Hänt, han förklarar då att det inte var något som var inplanerat sedan tidigare.

– Min logiska hjärna den mer neurotiska delen av mig sa väl aldrig i livet, varför utsätta sig för de riskerna. Men tv-hjärnan kände absolut, vi kör.

FOTO: TT

Annons