Anna Ankas nya avslöjande om gravidkampen med David Johansson

Anna Anka och David Johansson

Anna Anka och pojkvännen David Johansson har länge försökt att få barn. Nu har paret ändrat strategi för att få drömmen att gå i uppfyllelse.

Anna Anka, 48, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon syntes i den första säsongen av TV3:s Svenska Hollywoodfruar 2009. Då visade hon upp sitt lyxiga liv tillsammans med dåvarande maken Paul Anka, 78.

Anna Anka och Paul Anka

Anna Anka och Paul Anka på den tiden då de fortfarande var ett par.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

2010 skilde paret sig och därefter har en lång vårdnadstvist ägt rum. Hollywoodfrun förlorade till sist vårdnaden om den gemensamma sonen Ethan. Sedan tidigare hade hon även förlorat vårdnaden om sitt första barn, Elli, som hon har ihop med exmaken Lou Yeager.

– 2015 hamnade jag i en giftig strid och en väldigt offentlig vårdnadstvist. Att förlora mina barn gav mig en enorm sorg, har hon tidigare sagt till Hänt.

Trots motgångar lyckades Anna Anka hitta tillbaka till lyckan igen.

– När jag valde att inte vara ett offer i min historia utan istället mästaren i mitt öde, vände jag mina tragedier till välsignelser, berättade hon.

Barndrömmarna med David Johansson

Nu har Anna Anka en dröm om att skaffa barn ihop med nya kärleken David Johansson, 28. De vet båda att åldersskillnaden är emot dem, men är villiga att gå långt för att lyckas.

– När det kommer till barn har vi pratat om det, jag har inte tiden på min sida men är villig att testa IVF om jag inte kan bli gravid naturligt, har hon förklarat för Hänt tidigare.

I en ny intervju med norska Se og hør berättar Anna Anka att de nu jobbar på ett kärleksbarn varje dag.

– Hela tiden. Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sådan här kille och inte vilja ha sex, säger hon och skrattar.

anna anka och david johansson pussas

Anna Anka och pojkvännen David Johansson är mer kära än någonsin!

Ingen annan flickvän efter Anna Anka

Hon avslöjar även att David Johansson inte är sugen på att gå vidare till en annan kvinna även om det inte skulle bli något barn för paret.

– Han har ju själv sagt att han aldrig skulle kunna träffa en tjej efter mig. Han säger ”det är ingen som kommer ligga med mig som du gör, det är ingen som kommer älska mig så mycket som du gör och verkligen visa det.” Plus att jag skämmer bort honom på många olika sätt.

FOTO: TT/Olle Sporrong, TT/Karin Törnblom, TT/Stefan Jerrevång