ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas dotter Elli Yeager har vuxit upp – det gör hon idag

31 jul, 2023 
Johanna Talamo
Elli Yeager
Anna Ankas dotter Elli Yeager medverkade i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Elli studerar i Texas, har ett stort hästintresse och ägnar dessutom en hel del av sin tid åt ridsport.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om sina framgångar och delar med sig av ett glädjebesked: ”En jätte, jätte bra sommar”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Anna Anka, 52 blev känd för det svenska folket när hon medverkade i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Hollywoodfrun har två barn, sonen Ethan Anka som hon fick med exmaken Paul Anka och dottern Elli Yaeger.

Dottern Elli, som dessutom syntes under Annas medverkan i Svenska Hollywoodfruar, kom till i relationen med exet Louis Yaeger.
I en ny intervju med Hänt delar hon många glädjebesked och berättar om sina framgångar.

Elli Yeagers nya besked om kärlekslivet

Elli bor i Texas, där hon studerar, hon ägnar dessutom mycket av sin tid åt hästar och ridsport som hon tävlar i. Hon är uppvuxen i Kalifornien och när Hänt når henne är det där hon befinner sig – för första gången på sex år.

– Det har varit jätteroligt för det är första gången jag är här i Kalifornien på sex år. Jag har fått träffa alla gamla vänner, som jag gick i ”high scool” och växt upp med, det har varit trevligt, säger Elli.

Elli fortsätter att berätta om sommaren i Kalifornien, där hon ägnat mycket tid åt sitt sommarjobb, vilket är att ta arbeta med sin gamla tränares hästar. Hon berättar att hon snart återvänder till Texas där hon går i skolan.

Annons

– Min sommar är nästan slut, jag åker tillbaka till skolan om en vecka. Men under sommaren har jag varit här i Kalifornien och visat mina hästar men också jobbat för min tränare, säger hon.

Vidare berättar Elli Yeager om glädjen efter de stora framgångarna hon haft under tävlingarna med sin häst under sommaren. Hon säger även att trots all tid som går åt jobbet och ridsporten, så har hon ändå haft möjlighet att vara ledig. Men även om hon har en hel del fritid få har kärlekslivet inte varit en prioritering.

– Jag har absolut tid för ett kärleksliv men det är inte min prioritering, jag fokuserar på mig själv just nu, säger hon och fortsätter:

– Jag har tävlat med min häst hela sommaren. Det var en jätte, jätte bra sommar. Han hoppade några av Grand Prix och han hoppade rent, det var jätteroligt. Jag har jobbat mycket men jag får många lediga dagar där jag har möjlighet att träffa vänner och såna där saker.

Elli Yeager om att balansera skolan med ridsporten och drömmen om OS

Elli berättar att hon har två år kvar av skolan, eftersom hon tävlar mycket själv med hästar så kräver det att hon prioriterar rätt. Hon förklarar att det trots studierna fungerar bra eftersom skolan är tillmötesgående.

Annons

– Skolan jobbar med mig så mycket som de kan, för att jag ska kunna rida själv så mycket som möjligt, säger Elli och fortsätter.

– Men jag är också med i skolan ryttarlag, så jag måste upprätthålla mitt åtagande till dem i första hand för att sedan tävla med mina egna hästar.

Elli Yeager har, i en tidigare intervju med Hänt, berättat att hennes mål med ridsporten är OS och VM – men att hon först behöver gå klart skolan innan hon seriöst kan börja tänka på det.

Nu avslöjar Elli hennes ambitioner i dagsläget och även om hennes nästa steg inom ridsporten.

– Så fort jag tar examen så kommer jag att satsa på ridsporten professionellt, så att jag kan leva på det. Jag är verkligen exalterad, helt klart, säger Elli Yeager.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons