ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas dotter Ellis nya utseende – det här har hon gjort: ”Galet”

23 dec, 2023 
Sist vi fick se Anna Ankas dotter Elli Yeager på tv var för 16 år sedan.
Idag är hon 21 år gammal och visar upp nya utseendet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Tv-profilen Anna Anka, 51, fick sitt stora genombrott när hon medverkade i Svenska hollywoodfruar. Idag är Anna gift med träningsprofilen David Johansson, 31. Sedan tidigare har hon två barn, dottern Elli Yeager, 21, tillsammans med exet Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 17, tillsammans med ex-maken Paul Anka.

Sedan vi sist fick se dottern Elli på svensk tv har det gått hela 16 år – idag är hon 21 år gammal och lever sitt liv i Florida, USA.

Elli Yeagers tidigare utseende – så såg hon ut då

År 2007, när Anna och Paul fortfarande var tillsammans, var Elli fem år gammal. Bilden visar Elli klädd i en rosa klänning, med blont lockigt hår som slutar vid axlarna ungefär.

Annons

Under senare år har Elli däremot valt att ha betydligt längre hår, och vi är vana vid att se det blonda håret gå en bra bit ner på ryggen.

Men nu kände alltså kändisdottern att det var dags för en ändring, något hon först visar upp för följarna på Instagram.

Elli Yeager visar upp nya looken – kort hår och glittrig klänning

I inlägget ser man Elli ståendes på en balkong i Miami, USA. Hon är klädd i en svart glittrig klänning som hon matchar med ett par silvriga höga klackar. Men det som drar mest uppmärksamhet är såklart Ellis hår – som hon klippt kort! Håret är lockat och slutar numera över axlarna.

Annons

Till inlägget skriver hon:

”Bytte upp”

Under bilden överöses Elli med komplimanger och hyllningar från vänner och följare på sitt konto, som alla älskar över den nya looken!

”Det här är galet!”, skriver en följare.

”Jag älskar håret!”, konstaterar en annan.

”Så fantastiskt oh my god!”, kommenterar en tredje.

När Hänt når Elli berättar hon själv om förändringen.

”Jag gillar att klippa det vartannat till vart tredje år! Bara för att ge det en paus och låta det växa ut igen!”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: Peter Bregg / Instagram

Annons