Anna Anka rasar mot Elena Belle efter händelsen: ”Chockad"

Anna Anka och Elena Belle i Hollywoodfruar

Elena Belle väljer att lämna den aktivitet Anna Anka har ordnat i Svenska Hollywoodfruar. Det får Anna att se rött. ”Hon är en jävla primadonna”, säger hon.

I veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar gör Gunilla Persson, 59, comeback och chockar de andra fruarna. Men det är inte hon som står för dramatiken denna gången. Istället går Anna Anka, 47, i taket när Elena Belle, 32, väljer att lämna den aktivitet som Anna har styrt upp för alla. Fruarna har fått prova på riktigt hård träning och avslutar dagen med att sova utomhus. Elena tycker helt enkelt att det blir för kallt.

– Det här var världens skit. Det har varit så kallt i mitt tält, jag har sovit med kläderna på och jag känner typ inte mina fingrar. Jag åker hem, säger hon och hoppar in i bilen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

När Anna upptäcker att Elena saknas till frukosten blir hon vansinnig.

– Jag är så chockad och arg och besviken, säger hon och fortsätter:

– Hon är en jävla snorunge som är bortskämd, som inte tar något ansvar i livet. Hon vill inte göra någonting under dagen när vi körde träningen. ”Jag har ont”. Jävla ursäkter hela tiden. Och sedan så ska hon sabba för oss alla andra.

Anna tycker att det är respektlöst då hon har betalat dyrt för att ordna aktiviteter som Elena sedan vägrar vara med på. Gunilla däremot tar Elena i försvar och menar att hon nyligen fått barn och dessutom genomgått en operation på grund av komplikationer vid förlossningen.

– Jag tycker det är helt rätt av Elena att åka. Jag hade åkt också om jag hade varit i hennes ställe med en nyopererad mage efter en svår förlossning. Hon skulle inte under några omständigheter få ligga i ett iskallt tält, det är skandalöst. 

Även Sofie Prydz, 36, och Maria Montazami, 52, tar Elenas parti och menar att hon dessutom har en nyfödd bebis där hemma som hon vill hem till.

– Hade hon inte gjort operationen och varit helt som vanligt så hade hon absolut rullat runt och hon hade varit här och lagat mat. Jag tror inte vi ska döma henne bara för att hon stack, säger Maria.

Hennes ord lugnar inte Anna, snarare tvärtom.

– Hon är en jävla primadonna, säger Anna Anka.

Svenska Hollywoodfruar sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3 och Viafree.

Se Anna Ankas ilska här:

 

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas ord om förlorade vårdnaden om 11-åriga sonen

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: TV3