TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anna Ankas ord om förlorade vårdnaden om 11-åriga sonen

08 maj, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Anna Anka dyker återigen upp i Svenska Hollywoodfruar i höst. Nu berättar hon om åren som gått sedan hon sist var med i dokusåpan.
Annons

Anna Anka, 46, kommer tillbaka i Svenska Hollywoodfruar i höst. Det har gått nio år sedan vi först fick stifta bekantskap med den svensk-amerikanska tv-personligheten.

– Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda, har Anna Anka sagt i ett pressmeddelande.

Sedan Anna Anka gästade Svenska Hollywoodfruar har mycket hänt. Hon skilde sig från sångaren Paul Anka, 76, 2009.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därefter följde en uppslitande vårdnadstvist över parets gemensamma son Ethan.

Anna Anka har sagt att hennes medverkan i Svenska Hollywoodfruar var ett misstag. Men nu gör hon alltså comeback i den populära dokusåpan.

– Jag älskar när människor står i vägen för mig och skapar hinder. De hjälper mig eftersom att de konfronterar mig och tvingar mig att bli den bästa jag kan bli, skriver Anna Anka i ett mejl till Expressen.

Sedan 2009 har Anna Anka fokuserat på att hitta harmoni och balans i sitt liv.

Annons

– Min styrka kommer från att jag har levt min sanning. När du vet att saker inte är så hemska och att bra saker inte är så fantastiska, då kan du vara ganska tacksam för vad som än händer i ditt liv. Balans är inte pessimism eller optimism, skriver Anna Anka.

Anna Anka har också funnit en ny man. Hon dejtar nu personliga tränaren David Johansson, 27.

– Min nya man betyder allt för mig, vår relation är byggd på en grund av tacksamhet och sann balanserad kärlek, skriver Anna Anka.

Anna Anka har berättat om sin relation med David för Hänt förra året.

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom, vi har djup samhörighet, förståelse, respekt och total lojalitet i vårt förhållande.

FOTO: IBL, Thomas Engström

Annons