LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas namnbyte – ett halvår efter försvinnandet

01 mar, 2023 
Anna Anka
Anna Anka har bytt namn.
Efter att varit försvunnen från sociala medier i cirka ett halvårs tid kommer det nu fram att Svenska Hollywoodfruar-profilen ändrat sitt namn på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folketBrand logo
Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folket

Anna Anka, 51, blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. I programmet fick tittarna följa Anna och flera andra fruar i deras exklusiva och glamourösa liv i Hollywood, Kalifornien.

När Anna var med i programmet var hon gift med låtskrivaren Paul Anka, 79, och i programmet kunde tittarna följa parets vardag tillsammans. År 2010 tog äktenskapet däremot slut och paret ansökte om skilsmässa.

Anna Ankas stora kärlekslycka efter skilsmässan

Idag ser Annas liv annorlunda ut, sedan 2020 är Anna gift på nytt. Denna gång med kärleken David Johansson, 30. Då och då visar Anna upp sin stora kärlekslycka på sociala medier. I september delade hon en kyssbild med en lång kärlekshyllning till maken.

Annons

”Kärleken lyser stark på vår tredje bröllopsdag och fler ska det bli. Det bästa, min kärlek, det väntas komma. Det tar tre sekunder att säga jag älskar dig men en livstil att bevisa det. Jag älskar mitt liv så mycket för att det gav mig dig. Jag älskar dig mer för du är mitt liv.Varje år skapar vi minnen som är oersättbara. Tack för att du är mannen alla tjejer önskar att de hade. Så tacksam för att du är min”.

Anna Anka byter namn på sociala medier – nu kommer allt fram

Sedan dess har det ekat tomt på Annas Instagram. Men nyligen bröt hon tystnaden och delade plötsligt med sig av ännu en kyssbild på sig och maken.

”Det vi har är kärlek, det är vackert som en duva. Varje minut vi tillbringar tillsammans rör vårt liv och själ. Vi är ihopkopplade på en sådan djup nivå Det kan inte ta ifrån oss, inte ens djävulen. Oavsett vad som händer, så mycket är säkert. Våra själar är ett tills livet stänger gardinen. Jag kommer att älska dig på gott och ont. Tack för ditt hjärta av kärlek so är så sent och snällt. Det är mer värdefullt än diamanter eller guld. Älskar dig”.

I samma veva avslöjades det att Anna nu bytt namn. På Instagram heter hon inte längre Anna Anka utan Prosperity Anka vilket betyder välmående. Anledningen bakom namnbytet är oklar men med tanke på att Anna arbetar med just välmående kanske namnvalet har med hennes karriär att göra.

Hänt har sökt Anna Anka.

FOTO: TT

Annons